Futsal. United, scor categoric cu Autobergamo
Foto: Sonia Baciu

Futsal. United, scor categoric cu Autobergamo
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE: United s-a impus categoric, scor 9-2, în fața formației Autobergamo, și se menține e locul secund, la două puncte în urma celor de la Imperial Wet Miercurea Ciuc. În ultima etapă a Ligii I de futsal, United va juca, în deplasare, cu Clujana. 


 

Vicecampioana României la futsal, United Galaţi, va juca, astăzi (ora 18.30), cu Autobergamo Deva, pe teren propriu, în primul meci din acest an în Liga I, după mai bine de două luni de pauză.

În tur, gălățenii au obținut un singur punct, după remiza la limită, 4-4, golul egalizator fiind marcat de către deveni cu numai două minute înainte de finalul jocului. În clasament, înaintea acestui meci, United se află pe locul secund, cu 25 de puncte, în timp ce adversarii ocupă locul al cincilea, cu 11 puncte.

"Să știți că nu mă gândesc la meciul din tur, când am făcut 4-4, și nu mă uit nici la clasament. Important este ce facem de-acum încolo, iar dacă o să facem ce trebuie, va fi bine. Așteptăm publicul alături de noi, ne dă o motivație nemaipomenită atunci când ne este aproape", a declarat Florin Ignat, pentru site-ul oficial al clubului.

Altfel, primul meci oficial din acest an a fost în "Cupa României", unde gălățenii s-au calificat în sferturile de finală, după ce s-au impus categoric, scor 6-0, în fața ieșenilor de la ACS Futsal Poli. "Meciul cu ieșenii a fost bun, am întâlnit un adversar agresiv, arțăgos, cu jucători buni, așa cum au fost tot timpul la Iași. Mă bucur că am câștigat, mă bucur și pentru că nu avem accidentați după această deplasare, e un lucru la fel de important. Băieții care au fost la loturile naționale au revenit cu poftă de joc și acum ne concentrăm pe duelul din sferturi, cu Imperial Wet Miercurea Ciuc", a mai spus Ignat.

În lotul celor de la United sunt jucători de "națională", atât a României (căpitanul Mimi Stoica, Adrian Crăciun şi Adrian Grigoraş), cât și a Republicii Moldova (Cristian Obadă, Andrian Lașcu, Sergiu Tacot și Constantin Burdujel).

Echipa naţională de futsal a României a ratat calificarea la Cupa Mondială din 2020, după ce a remizat cu Slovenia, scor 4-4, iar Kazahstanul a învins Cehia cu scorul de 5-2, miercurea trecută, la Brno, în ultimul meci din Grupa D a turului de elită al preliminariilor europene.

Citit 1100 ori Ultima modificare Vineri, 14 Februarie 2020 08:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.