Oțelul, start cu stângul în ”amicalele” din Spania
Foto: ascotelul.ro

Oțelul, start cu stângul în ”amicalele” din Spania
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Echipa de fotbal SC Oțelul se află în această perioadă într-un cantonament centralizat ce se desfășoară în Spania, la Almeria. În prima partidă amicală, sportivii antrenați de Alexadru Ciobanu au pierdut în fața formației CS Vera, scor 1-2 (0-1), singurul gol al oțelarilor fiind marcat de Bogdan Crihană, în minutul 75, dintr-o lovitură de pedeapsă.

Antrenorul gălățenilor a început jocul în următoarea formulă: Dinu (Ursu) - David, Puțanu, Ghiocel (căpitan), Sevastian - Bordieanu, Cireș, Crihană, Stoian - Răducanu, Matei. În repriza secundă au mai evoluat: Dogaru, Manău, Alecu, Dima, Țicămucă, Pop, Farcaș, Drăgan.

”A fost un antrenament bun pentru noi, având în vedere că am jucat pe un teren sintetic. Ne-am creat foarte multe situații de a marca, pe care le-am irosit, din păcate, iar la final, fotbalul ne-a pedepsit, dar a fost un antrenament reușit”, a declarat Ciobanu.

Ieri-seară era programat cel de-al doilea meci, cu Mulena (divizia a treia), iar după meciul-școală de mâine, ”oțelarii” vor mai avea două jocuri amicale, ambele cu echipe de divizia a treia: marți, cu Atletico Pulpileno, respectiv, joi, cu FC Aguilas.

Pe 21 februarie, fotbaliștii gălățeni vor reveni în țară, iar pe 21 februarie va avea loc ultimul amical, cu Metalul Buzău (Liga a III-a), înainte de începerea returului de campionat. SC Oțelul va disputa primul meci oficial pe 7 martie, pe teren propriu, cu CSM Pașcani.

Citit 1620 ori Ultima modificare Joi, 13 Februarie 2020 20:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.