Oțelul, start cu stângul în ”amicalele” din Spania

Oțelul, start cu stângul în ”amicalele” din Spania

ascotelul.ro
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Echipa de fotbal SC Oțelul se află în această perioadă într-un cantonament centralizat ce se desfășoară în Spania, la Almeria. În prima partidă amicală, sportivii antrenați de Alexadru Ciobanu au pierdut în fața formației CS Vera, scor 1-2 (0-1), singurul gol al oțelarilor fiind marcat de Bogdan Crihană, în minutul 75, dintr-o lovitură de pedeapsă.

Antrenorul gălățenilor a început jocul în următoarea formulă: Dinu (Ursu) - David, Puțanu, Ghiocel (căpitan), Sevastian - Bordieanu, Cireș, Crihană, Stoian - Răducanu, Matei. În repriza secundă au mai evoluat: Dogaru, Manău, Alecu, Dima, Țicămucă, Pop, Farcaș, Drăgan.

”A fost un antrenament bun pentru noi, având în vedere că am jucat pe un teren sintetic. Ne-am creat foarte multe situații de a marca, pe care le-am irosit, din păcate, iar la final, fotbalul ne-a pedepsit, dar a fost un antrenament reușit”, a declarat Ciobanu.

Ieri-seară era programat cel de-al doilea meci, cu Mulena (divizia a treia), iar după meciul-școală de mâine, ”oțelarii” vor mai avea două jocuri amicale, ambele cu echipe de divizia a treia: marți, cu Atletico Pulpileno, respectiv, joi, cu FC Aguilas.

Pe 21 februarie, fotbaliștii gălățeni vor reveni în țară, iar pe 21 februarie va avea loc ultimul amical, cu Metalul Buzău (Liga a III-a), înainte de începerea returului de campionat. SC Oțelul va disputa primul meci oficial pe 7 martie, pe teren propriu, cu CSM Pașcani.

Citit 1323 ori Ultima modificare Joi, 13 Februarie 2020 20:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.