HOCHEI | CSM “Dunărea” Galaţi, din nou pe primul loc

HOCHEI | CSM “Dunărea” Galaţi, din nou pe primul loc
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

UPDATE. Formaţia CSM “Dunărea” Galaţi a câştigat ambele partide cu Steaua, disputate în deplasare, la Tg. Secuiesc, cu 4-3, respectiv, 7-2, victorii cu care a revenit în fruntea clasamentului: 1.CSM Galaţi - 70 puncte (25 meciuri), 2.Miercurea Ciuc - 67 p (28 jocuri), 3.ACS Gheorgheni - 60 p (29 meciuri), 4.Corona Braşov - 45 puncte (22 jocuri). Clasamentul realizatorilor este condus în continuare de un hocheist de la echipa gălățeană, Alexander Nezmanov - 72 puncte, din 22 goluri și 50 pase decisive, acesta fiind urmat de coechipierul Evgeni Skachov - 61 p (31+50). Un alt jucător de la CSM Galaţi, Sergei Paior, se află printre fruntaşi, pe locul 4, cu 57 puncte (24+33).

După ce o parte dintre hocheiştii juniori Under 16 de la Dunărea Galați au fost împrumutați bucureștenilor de la Tânărul Hocheist, pentru a putea participa în campionat, și juniorii mari (Under 18) și-au găsit unde să joace, putând astfel să își continue activitatea competițională în campionatul național. Antrenorul Ion Berdilă a trimis la Suceava nu mai puțin de şapte jucători: Raul Maftei, Cezar Gheorghe, Alesia Bojian, Andrei Bandrabur, Amador Filer, Dragoș Dicu și Ion Turac. Ei bine, aceștia din urmă, împreună cu bucovinenii din echipa condusă de Constantin Curelar, au izbutit să țină piept formației Steaua București, în prima etapă a Campionatului Naţional. Jucând la patinoarul din Otopeni, combinata Galaţi - Suceava a terminat la egalitate, scor 6-6, în ambele jocuri. Vechea grupare CSM Dunărea nu are fonduri să-şi ţină echipele de juniori în campionat.


CSM Galați, succes cu Steaua | Hocheiștii de la CSM Galați au câștigat primul meci din cele două programate, la Târgu Secuiesc, pe terenul celor de la Steaua București, la limită, scor 4-3 (0-0, 3-2, 2-1). Scorul a fost deschis de steliști, în minutul 12, ca după numai 15 secunde, Pushkaryev să egaleze. Celelalte goluri ale gălățenilor au fost marcate de Butochnov, Kirichenko și Skachov (din superioritate). Ieri-seară urma să se dispute și al doilea joc al dublei cu Steaua. Înaintea partidei de ieri, CSM Galați se afla în fruntea clasamentului, la egalitate (67 de puncte) cu SC Miercurea Ciuc (24 de jocuri, față de 28 ale ciucanilor).

Citit 1972 ori Ultima modificare Duminică, 16 Februarie 2020 18:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.