Baschet. Doi gălățeni, în lotul național

Baschet. Doi gălățeni, în lotul național
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Doi baschetbaliști de la CS Municipal Galați au fost convocați la echipa națională de juniori ‪2005-2006 a României. Mario Oprea și Andrei Cristea vor participa la stagiul de pregătire al ”naționalei” de juniori, ce va avea loc în perioada 10-13 martie, la București.

Dintre cei 17 jucători convocați, vor fi aleși 12, care vor evolua la turneul de la Pristina (Kosovo), unde vor participa reprezentativele din România, Kosovo, Macedonia de Nord, Bulgaria și Turcia.

Mario Oprea evoluează atât pentru echipa Under 15, cât și pentru cea Under 16 a CSM Galați și a fost desemnat cel mai bun marcator  al echipei Under 16 a CSM în partida de la Dinamo (66-97). Mario a înscris 19 puncte.

Altfel, echipa de seniori a CS Municipal Galați va juca un meci amical împotriva celor de la Dinamo. Partida va avea loc astăzi, ora 18.00, în deplasare.

Campionatul intern este întrerupt pentru următoarele aproape două săptămâni, ca urmare a acțiunilor echipei naționale din cadrul calificărilor pentru EuroBasket 2021: astăzi, acasă, cu Spania - campioana mondială și pe 24 februarie, în deplasare, cu Israel.

La reluarea competiției Ligii Naționale, CSM Galați (Grupa Galbenă - locurile 7-12) va juca, pe teren propriu, cu CSM Focșani, la începutul lunii martie.

Citit 1132 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Februarie 2020 19:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.