FC Universitatea începe cu meci în Cupă

FC Universitatea începe cu meci în Cupă
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Returul de campionat în Liga I de fotbal feminin va începe luna viitoare, iar până atunci fetele de la FC Universitatea vor relua sezonul cu partida din optimile de finală ale ”Cupei României”, cu Selena Constanța, programată pe 29 februarie.

Pentru gălățence este al doilea meci din actuala ediție a "Cupei României", după ce în primul tur s-au impus în fața formației Onix Râmnicu Sărat, scor 9-1. Cea mai bună performanță a formației gălățene în Cupă a fost în sezonul trecut, când a ajuns până în semifinale.

Gălățencele, având în linii mari aceeaşi componenţă a lotului ca în prima parte a campionatului, se pregătesc pentru abordarea returului. După un prim joc de pregătire la Roman (scor 4-4), unde s-a mers din motive obiective cu un lot restrâns, duminică vor juca un alt meci amical, la Cahul, unde sunt așteptate și jucătoarele basarabence, Arnăutu, Topal și Cerescu, care acum sunt cu echipa naţională a Republicii Moldova într-un stagiu de pregătire în Italia. Tot atunci este aşteptată la echipă şi Olga Cuşinova, aflată acum în aşteptarea vizei.

Între meciul din Cupă și prima etapă a returului (acasă, cu Luceafărul Filiaș, pe 15 martie), FC Universitatea va mai avea un amical, cu Onix Râmnicu Sărat.

"Suntem conștienți că ne așteaptă un retur greu, mai ales că multe dintre adversare s-au întârit, dar asta nu ne sperie, vom munci pentru a termina pe podium, ca echipă medaliată", a spus Gabriel Călinescu, președintele FC Universitatea. 

Carmen Marcu, la "națională"

La antrenamentele formaţiei gălăţene din această perioadă lipseşte şi Carmen Marcu, convocată la echipa națională a României Under 19, aflată întru-n cantonament în Turcia. Echipa națională U19 ani se pregătește pentru Turul de Elită al Europeanului 2020, unde va încerca să obţină calificarea la Euro 2020 dintr-o grupă cu cu Olanda, Scoția și Islanda.

Finanțare de la Primărie

Astăzi este ultima zi în care organizațiile sportive pot depune dosarele cu documentația pentru finanțarea de la bugetul local, unde este alocată suma de 3,5 milioane de lei în acest scop.

Citit 1423 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Februarie 2020 19:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.