United - obiectiv ratat, la limită
Foto: Sonia Baciu

United - obiectiv ratat, la limită
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Finalista ediției trecute a ”Cupei României”, United Galați a ratat, la limită, atingerea primului obiectiv al acestui sezon, calificarea în turneul final al acestei competiții, după ce a pierdut în fața campioanei - Imperial Wet Miercurea Ciuc, scor 1-2 (0-0).

Portarul gălățenilor, Dinicuță a avut un rol bun în jocul echipei United, reușind să pareze, cu tot ce a putut - mâini, picioare, piept, chiar și față, mingile trase de ciucani spre poarta lui. Scorul a fost deschis abia în minutul 29, după o serie de ocazii de ambele părți. Bucuria oaspeților a fost de scurtă durată, Cireș a reușit egalarea în minutul 32. Finalul de meci a fost unul dramatic, când pe fondul acumulărilor a cinci greșeli de echipă a gălățenilor (în prima repriză fiecare dintre echipe au avut câte cinci greșeli, până în minutul 13), oaspeții au beneficiat de lovitură de penalitate, când mai erau numai 73 de secunde, Rakic a marcat în poarta apărată de Păduraru. Gălățenii au forțat atacul, cu un ”fly-keeper”, dar timpul a fost insuficient pentru a trimite meciul în prelungiri, așa cum ar fi meritat ”finala” din sferturile Cupei.

Chiar și acest context, antrenorul Florin Ignat s-a declarat mulțumit de evoluția jucătorilor săi. ”Din păcate nu am reușit să trecem mai departe să ajungem în Final Four. Dar, vă spun sincer, sunt mândru de această echipă care în condițiile actuale a făcut prea mult. Trebuie să trecem și peste asta, să mergem mai departe, ne rămâne să ne concentrăm pe campionat, unde sperăm să ajungem în finală, după vom vedea ce va fi”, a spus Florin Ignat.

Campionatul Ligii I de futsal continuă cu play-off-ul, unde în prima etapă United va juca, sâmbătă, în deplasare, cu Dunărea Călărași. O nouă confruntare cu Imperial Wet Miercurea Ciuc va avea loc pe 8 martie, la Galați.

Citit 1272 ori Ultima modificare Duminică, 23 Februarie 2020 18:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.