Marius Stan: „Aşa nu batem nici Frecăţeii!”

Marius Stan: „Aşa nu batem nici Frecăţeii!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Marius Stan este, în continuare, nemulţumit de atitudinea echipei de Liga I din prima repriză a partidei cu Internaţional Curtea de Argeş * „Dau în scris că aşa nu batem pe nimeni!”, a atenţionat directorul general al roş-alb-albaştrilor *

Încă trei puncte. Ce-ar fi?

Ceahlăul Piatra Neamţ. Acesta este numele următorului obstacol al formaţiei antrenate de Dorinel Munteanu şi poziţia din clasament a grupării din inima Moldovei îi obligă pe „oţelari” să calculeze mai mult decât olimpicii la matematică.

Cu încă trei puncte luate la finele acestei săptămâni, linia de clasament a echipei dunărene s-ar înviora brusc. Munteanu a explicat ieri, într-o conferinţă de presă, de ce priveşte jocul de sub Pietricica precum o finală.

Ştie că după duelul cu ultima clasată se instalează un traseu dificil, un fel de Cheile Bicazului fotbalistic: meciuri cu CFR Cluj, Steaua Bucureşti şi Unirea Urziceni, etape programate în decurs de numai o săptămână.  

„Fără piepturi bombate!”

Avanpremiera evenimentului de vineri seară nu putea începe însă fără ca Marius Stan, directorul general al Oţelului, să răscolească cele mai recente amintiri ale echipei – victoria subţire cu Internaţional Curtea de Argeş (n.r. – scor 1-0).

„Dacă vom avea o atitudine ca în prima repriză a partidei de vinerea trecută, nu batem nici pe Recolta Frecăţei. Vă dau în scris! Sper să fie numai tracul debutului de vină pentru acea reprezentaţie pentru că ştiu că această echipă poate mult mai mult.”

„În tur, după 1-0 la Curtea de Argeş, am intrat pe teren cu nasul pe sus, de ca şi cum meciul era dinainte câştigat. A ieşit 0-0 cu Ceahlăul, iar acum mă tem să nu fie la fel, să credem că dacă am bătut din nou cu 1-0 avem motive să stăm cu pieptul bombat”, a acuzat şeful roş-alb-albaştrilor.

Ceahlăul a furat patentul Oţelului

Nemţenii pe care trupa lui Munti îi vor vizita mâine sunt într-o transformare mai mult decât evidentă, doisprezece jucători nou-nouţi fiind transferaţi în această iarnă.

„Da, Ceahlăul de acum seamănă într-un fel cu Oţelul de acum patru ani, când cu 18 fotbalişti proaspăt aduşi am reuşit un retur extraordinar”, a admis Marius Stan, el trăgând semnalul de alarmă.

„Ceahlăul este o echipă absolut nouă, care a avut o primă reprezentaţie de gală în această primăvară - acel 3-1 de pe terenul Stelei. Este greu de evaluat jocul lor, pentru că, până la urmă, nu prea ştim cu cine jucăm”, a conchis oficialul clubului gălăţean de prim eşalon.

Jocul de la Piatra, de mâine, va începe la ora 17.00 şi va fi transmis în direct de GSP TV.   

Explicaţie foto: Marius Stan, încă nemulţumit după repriza fără gol şi fără ocazii din partida cu Internaţional Curtea de Argeş

Citit 1430 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.