Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

BOX. Pandemia de coronavirus a lovit și în lumea boxului profesionist, meciul lui Cristian Ciocan (foto) cu francezul Tony Yoka nemaifiind de actualitate. "Ne pregătim totuși acasă, la Pechea. Am fi vrut să facem ceva sparringuri la Galati, dar, cum toate sălile sunt închise, am renunțat. Cât despre o eventuală deplasare în Germania, nici nu se pune problema. Ne antrenăm în perspectiva deblocarii situației, încât să fim în formă când se va reveni la normal", a declarat Felix Păun, antrenorul lui Ciocan.
BADMINTON. Irina Gherasim, legitimată la CSU Galați, face tot ce se poate în această perioadă pentru menținerea formei sportive. Acasă, la Odaia Manolache, departe de aglomerația urbană, execută alergări ușoare, sărituri cu coarda sau exerciții cu elasticul. Reamintim că Irina, fiica fostei atlete Alina Gherasim Tecuță și a antrenorului de baschet Dragoș Gherasim, este campioană națională la Under 11 și balcanică la Under 13, proba de dublu.

Citit 708 ori Ultima modificare Marți, 17 Martie 2020 21:07

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro