Spînache, liderul marcatorilor din Liga a IV-a

Spînache, liderul marcatorilor din Liga a IV-a
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Campionatul județean de fotbal s-a întrerupt după numai o etapă din retur, în urma deciziei luate de Federaţia Română de Fotbal, din cauza pandemiei de coronavirus. După singura etapă disputată, Constantin Spînache (Zimbrul Slobozia Conachi) și-a mărit avansul în fruntea clasamentului golgheterilor. Dacă în pauza de iarnă acesta avea 23 de goluri în plus față de principalul urmăritor, după meciul din etapa a 14-a atacantul de la Zimbrul Slobozia Conachi și-a mărit avansul la 25 de goluri!

Constantin Spînache conduce clasamentul marcatorilor din primul eșalon județean cu 41 de goluri. Remarcabilă este performața lui din etapa a treia. În jocul de pe propriul teren cu Unirea Braniștea, "Boboc" a marcat patru din cele cinci goluri ale "zimbrilor", toate patru marcate consecutiv.

Spînache a înscris în mai multe meciuri cel puţin două goluri, astfel: câte trei cu Viitorul Costache Negri și Avântul Vânători, câte două cu Voința Cudalbi, Quantum Club Galați, Victoria Tecuci și Avântul Valea Mărului.

Citit 1484 ori Ultima modificare Joi, 19 Martie 2020 18:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.