Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Campionatul județean de fotbal s-a întrerupt după numai o etapă din retur, în urma deciziei luate de Federaţia Română de Fotbal, din cauza pandemiei de coronavirus. După singura etapă disputată, Constantin Spînache (Zimbrul Slobozia Conachi) și-a mărit avansul în fruntea clasamentului golgheterilor. Dacă în pauza de iarnă acesta avea 23 de goluri în plus față de principalul urmăritor, după meciul din etapa a 14-a atacantul de la Zimbrul Slobozia Conachi și-a mărit avansul la 25 de goluri!
Constantin Spînache conduce clasamentul marcatorilor din primul eșalon județean cu 41 de goluri. Remarcabilă este performața lui din etapa a treia. În jocul de pe propriul teren cu Unirea Braniștea, "Boboc" a marcat patru din cele cinci goluri ale "zimbrilor", toate patru marcate consecutiv.
Spînache a înscris în mai multe meciuri cel puţin două goluri, astfel: câte trei cu Viitorul Costache Negri și Avântul Vânători, câte două cu Voința Cudalbi, Quantum Club Galați, Victoria Tecuci și Avântul Valea Mărului.

Citit 832 ori Ultima modificare Joi, 19 Martie 2020 18:26

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro