Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Două dintre evenimente majore de ciclism organizate de Clubul de Ciclism Galați și BikeWorks Galați, "Gârboavele XC" și "Măcin Mountain Fun", au fost amânate pe fondul pandemiei de coronavirus, dar și a stării de urgență decretate în România, până pe 16 aprilie, cu posibilitatea de prelungire în funcție de evoluția lucrurilor.

"Gârboavele XC", ajunsă la a zecea ediție, urma să se desfășoare pe 4 aprilie, însă organizatorii au decis să nu mai aștepte anunțarea acestei amânări, chiar dacă înscrierile erau aproape finalizate. "În speranța că nu v-am încurcat prea tare planurile, vom stabili de comun acord o dată convenabilă pentru desfășurarea GXC-ului cu numărul 10. Vom reveni cu detalii, când se vor ridica restricțiile", se arată în comunicatul făcut pe pagina oficială a evenimentului.
BikeWorks avea programate pentru perioada următoare patru evenimente: Galațiul Pedalează, Juniorii Pedalează, Skirt Bike și Măcin Mountain Fun. "Au fost suspendate toate acestea, iar în funcție de evoluția situației actuale vom decide fie reprogramarea, fie amânarea lor. Totul cu respectarea deciziilor autorităților", ne-a transmis un reprezentant al BikeWorks. Acesta a precizat că și "turele lejere de joia, precum și ieșirile din weekend" au fost sistate pe toată perioada stării de urgență.

Turul Italiei, amânat

Ca răspuns la răspândirea coronavirusului, guvernul maghiar a declarat stare de urgență. Acest lucru interzice organizarea de evenimente în masă și face imposibilă organizarea de evenimente internaționale. În consecință, Comitetul de organizare a etapelor ungare ale Giro d’Italia a declarat că startul Giro nu poate fi organizat în Ungaria la data prevăzută inițial - 9 mai. Toate părțile au convenit că sunt hotărâte să lucreze împreună pentru a permite Giro d’Italia să înceapă, tot din Budapesta, dar mai târziu.

Citit 900 ori Ultima modificare Marți, 24 Martie 2020 20:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.