Chiar și campionii rămân... ”repetenți”

Chiar și campionii rămân... ”repetenți”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Rafael Nadal și Roger Federer au oferit un live spumos pe Instagram, cei doi stârnind amuzamentul fanilor din toată lumea. Ibericul l-a pus în așteptare de mai multe ori pe marele său rival, Rafa dovedind că nu se prea pricepe la rețelele sociale: nu știa exact cum să facă live-ul și cum să invite pe cineva la discuție. ”E prima oară când fac un astfel de live pe Instagram, sper să vă placă. După cum puteți vedea, sunt un dezastru”, a precizat râzând Rafa. Momentul a fost speculat din plin de Andy Murray, care l-a taxat pe Nadal printr-o serie de glume. După mai multe încercări sortite eșecului, Nadal și Federer au reușit, în sfârșit, să se conecteze. ”Suntem destul de bătrâni pentru asta”, a râs Nadal. 

După ”succesul” conectării pe rețeaua de socializare, cei doi au avut un schimb spumos de replici: ”Federer: Nu te-ai mai antrenat de la Indian Wells, nu? Nadal: N-am mai atins racheta de atunci! Federer: Perfect, nu vei mai fi în stare să joci tenis când vom reveni pe teren. Nadal: Uff, sper să îmi mai amintesc câte ceva.” 

Britanicul Andy Murray și-a făcut apariția în comentarii, ”înțepându-l” puțin pe Rafael: ”Nu sunt sigur că Rafa știe cum să invite pe cineva într-un live chat. Asta e genial. Poate să câștige de 52 de ori la French Open, dar nu poate să facă Instagram-ul să funcționeze”.

Citit 1134 ori Ultima modificare Marți, 21 Aprilie 2020 21:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.