UPDATE| Sorana Cîrstea, în semifinala de la Madrid

UPDATE| Sorana Cîrstea, în semifinala de la Madrid
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Sorana Cîrstea s-a calificat, miercuri, în semifinalele turneului Mutua Madrid Open Virtual Pro, după ce a învins-o pe Bianca Andreescu cu scorul de 7-6 (7-4), în sferturile de finală.

În semifinale, Sorana Cîrstea va juca învingătoarei dintre franţuzoaica Fiona Ferro şi croata Donna Vekici.


Sorana Cîrstea și Bianca Andreescu vor fi, astăzi (ora 16.15), adversare în sferturile de finală ale Mutua Madrid Open Virtual Pro, turneu ce este transmis de Eurosport.

Românca a încheiat pe primul loc în grupa a doua, unde a obţinut trei victorii, reuşind să le învingă luni pe Johanna Konta şi Elina Svitolina, iar marți pe Victoria Azarenka. Ieri, Sorana urma să joace în sferturile de finală împotriva canadiencei Bianca Andreescu.

Cîrstea a învins-o pe Konta cu 3-0, de Svitolina a dispus cu 4-2, iar pe Azarenka a învins-o cu 3-1.

În meciul cu Svitolina, Cîrstea a avut o revenire spectaculoasă, salvând mingi de meci. ”A fost o revenire spectaculoasă. Nu mi-a venit să cred. Sunt foarte fericită, mai ales pentru că ştiu că Elina este foarte bună la asta, iar eu mă joc pe PlayStation de o săptămână, aşa că înseamnă mult pentru mine”, a spus Sorana.

Cât privește  evoluția din sferturile de finală, Sorana spunea înainte de meciul cu Andreescu că speră într-o calificare. ”Este o surpriză plăcută...am jucat de două ori în sferturi la Mutua Madrid Open, acum pot spune că sunt a treia oară. Voi încerca să mă calific în semifinale, cel puţin în lumea virtuală”, a glumit ea.

Celelalte trei sferturi ale ”tabloului” feminin sunt: Fiona Ferro - Donna Vekici, Caroline Wozniacki - Johanna Konta și Kiki Bertens - Belinda Bencici.

Turneul va beneficia de o donaţie de 150.000 de euro pentru cele două tablouri (ATP şi WTA), iar învingătorii vor decide apoi ce parte vor oferi jucătorilor şi jucătoarelor cu cele mai mari probleme economice. În afara acestei sume, 50.000 de euro vor fi donaţi Băncii de Alimente din Madrid, pentru reducerea impactului social al pandemiei de Covid-19, au anunţat organizatorii.

Citit 1413 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Aprilie 2020 19:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.