FOTBAL | Au primit şi acordul Guvernului

FOTBAL | Au primit şi acordul Guvernului
Baza de antrenament a celor de la AC Parma
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

O parte dintre cluburile din prima ligă italiană anunţaseră că fotbaliştii vor începe antrenamente individuale, având permisiunea autorităţilor din regiunile respective. Ultima piesă lipsă din acest puzzle, acordul Guvernului italian, a apărut duminică, primindu-se permisiunea şi din partea autorităţilor pentru reluarea antrenamentelor individuale pentru sporturile colective, până acum interzise din cauza pandemiei de coronavirus.

O circulară a fost trimisă de Ministerul de Interne prefecţilor despre noile dispoziţii în vigoare, începând de luni şi până pe 17 mai. Iniţial, antrenamentele nu erau posibile decât începând cu data de 18 mai pentru sporturile colective.

Astfel, începând din această săptămână, jucătorii cluburilor din Serie A vor putea să se pregătească din nou la centrele lor de antrenament. Unele cluburi, precum Sassuolo, Bologna sau Parma, anunţaseră că oricum îşi reiau antrenamentele, după ce autorităţile din regiunile Emilia-Romagna (nord) - vineri, apoi Campania (sud) - sâmbătă, şi-au dat avizul favorabil unei deschideri a centrelor de pregătire chiar de luni.

Reprezentanţii cluburilor din Serie A au repetat unanim, în weekendul trecut, dorinţa lor de a duce la capăt campionatul în curs, iar o decizie a forurilor fotbalistice din Italia este aşteptată în următoarele zile.

 
Citit 1322 ori Ultima modificare Luni, 04 Mai 2020 16:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.