Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Atleta Andreea Arsine, legitimată la CS Universitatea Galați, multiplă campioană națională de atletism la marș, și-a continuat antrenamentele, inclusiv în jurul domiciliului, pe perioada stării de urgență. Andreea Arsine vrea să se califice la Jocurile Olimpice de la Tokyo, competiție care a fost reprogramată pentru vara viitoare. Pentru a realiza baremul de calificare în proba de 20 km marş, Andreea Arsine trebuie să obțină un timp bun la Grand Prix-uri omologate internațional. Arsine a participat şi la ediția din 2016 a Olimpiadei, de la Rio de Janeiro.

Citit 583 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Mai 2020 20:21

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro