Patricia Țig, într-un turneu cu circuit închis
Foto: Janko Tipsarevic/Instagram

Patricia Țig, într-un turneu cu circuit închis
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Gălățeanca Patricia Țig, locul 85 WTA, este înscrisă într-un turneu cu circuit închis - ”Eastern European Championship”, care va avea loc la jumătatea lunii iunie, la Belgrad, în organizarea lui Janko Tipsarevic.

Alături de Patricia Țig, conform postării făcute pe o rețea de socializare de Tipsarevic, au mai fost anunțate muntenegreanca Danka Kovinic (91 WTA) și sârboaica Dalila Jakupovic (231 WTA). Evident, lista participantelor va fi mai mare și probabil că vor fi din diverse țări situate în Estul Europei, așa cum, de altfel, o spune și numele competiției.

De la începutul lunii martie, de când au fost suspendate competițiile de tenis, Patricia Țig s-a afalt în California, alături de fiica sa, Sofia, și de tatăl acesteia, Răzvan Sabău. Gălățeanca va reveni în țară la finalul lunii mai, urmând să se pregătească pentru turneul de la Belgrad.

La aproape doi ani în care a stat în afara terenului de tenis, perioadă în care a devenit mamă (în noiembrie 2018 a născut-o pe Sofia), gălățeanca, fără clasament, a revenit în în primăvara trecută, cu o serie de turnee ITF în Mexic, ca apoi să atingă un nou vârf și o ascensiune remarcabilă la turneul WTA de la București - unde, venită din calificări, a jucat finala, respectiv, turneul de la Karlsruhe (125.000 de dolari), pe care l-a câștigat.

În acest an, Patricia Țig a fost finalistă la Canberra și Nonthaburi, ambele turnee de categorie ITF - 25.000 de dolari, respectiv semifinalistă la Hua Hin (International, 250.000 de dolari).

Circuitul oficial de tenis este suspendat până pe 13 iulie, din cauza pandemiei de coronavirus. 

Citit 1693 ori Ultima modificare Vineri, 15 Mai 2020 20:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.