A dat racheta pe microfon

A dat racheta pe microfon
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Jucătoarea de tenis Raluca Olaru, ”dublista” echipei de Fed Cup a României, profită de pauza competițională și este gazda unui format de interviuri - Players’ Lounge, susținut de site-ul treizecizero.ro. Ineditul formatului este că de data aceasta microfonul a fost predat "cuiva care vine „de acolo”, de pe teren, care înțelege mult mai bine stările și experiențele prin care trec jucătorii decât am putea noi, din redacție”, se arată în prezentarea celor de la 30-0.

Primul invitat al Ralucăi Olaru a fost Alexandra Dulgheru (30 de ani), o jucătoare care deja cochetează cu jurnalismul, comentând multe meciuri pentru canalul DigiSport. Printre temele discutate în această primă ediție a Players’ Lounge au fost anxietățile experimentate în această perioadă de izolare, o perioadă pe care Alexandra Dulgheru o are de mai bine de un an și jumătate, ea fiind încă în perioada de recuperare după o accidentare, pasiunile acesteia, de la lecțiile de franceză, până la orele în care pictează sau cântă, de la lucrurile învățate de Alexandra de la cei care au contribuit la cariera ei, până la momentele definitorii ale carierei. ”Mi-ar plăcea să rămân în tenis, să fiu comentator, să comentez în engleză sau spaniolă. Nu știu dacă m-aș vedea un antrenor full time, dar aș putea să încerc”, a spus Alexandra Dulgheru.

Cea mai bună poziționare a Alexandrei Dulgheru a fost locul 26 (aprilie 2011). Ea are în palmares două titluri WTA (Varșovia 2009 și 2010), o finală WTA (Malaysia 2015) și 11 titluri ITF.

Foto-captură (Sursa, 30-0)

Citit 1103 ori Ultima modificare Joi, 21 Mai 2020 22:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.