Şefii Oţelului îşi readuc jucătorii cu picioarele pe pământ

Şefii Oţelului îşi readuc jucătorii cu picioarele pe pământ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Dacă pierdem la Steaua, se va spune că victoria cu CFR a fost un accident”, afirmă Marius Stan, în timp ce Dorinel Munteanu este mai dur: „La mine n-au ce căuta oamenii cu capul în nori!” * Reprezentanţii clubului gălăţean de Liga I susţin că preferă să-şi certe preventiv jucătorii, decât să contabilizeze un eşec în Ghencea *

„Nu trăim doar dintr-o victorie”

S-a scris în ultimele zile despre Oţelul mai mult decât în restul campionatului, victoria cu CFR Cluj, poate cea mai importantă din ultimii doi ani a grupării gălăţene, captând atenţia întregii opinii publice.

Şi totuşi, ieri i-am văzut pe capii clubului local destul de neliniştiţi, ba chiar iritaţi în momentul în care, într-o conferinţă de presă, s-a făcut o paralelă între jocul de duminică şi cel de mâine seară, din Ghencea.

„Gata, terminaţi cu laudele, uitaţi victoria noastră cu CFR-ul! Este adevărat că jucătorii noştri au meritat să se scrie despre ei după acel joc, dar nu putem trăi doar dintr-o victorie”, a comentat directorul general al Oţelului, Marius Stan.  

„Performanţă, doar cu CFR”

Calculele oficialilor roş-alb-albaştri par corecte la prima vedere. Însuşi Stan le-a prezentat: „N-am răsturnat munţii ca să ne lăsăm pe-o ureche. Am învins pe Internaţional Curtea de Argeş cu 1-0, după o primă repriză foarte slabă, şi o a doua acceptabilă, iar la Piatra Neamţ ne-am impus poate şi pentru că eram favoriţi.”

„Singurul meci în care am reuşit cu adevărat o performanţă este cel cu CFR Cluj, unul în care băieţii s-au dăruit la maxim şi o spun clar că nu m-aş fi temut de niciun adversar la cum s-a prezentat echipa noastră. Dacă vom pierde la Steaua se va spune că victoria noastră cu clujenii a fost doar un accident, o întâmplare, şi am reveni la condiţia de echipă de pluton.”

Iar după vizita la Bucureşti, urmează o alta - la Urziceni, apoi un duel pe teren propriu cu Dinamo…

„Să nu mă supere!”

Dorinel Munteanu pare chiar mai nervos. „Le-am explicat jucătorilor şi le voi mai spune şi până la ora jocului din Ghencea că la mine n-au ce căuta oamenii care sunt cu capul în nori, care cred că l-au apucat pe Dumnezeu de-un picior dacă au bătut trei meciuri la rând.”

„Mie nu-mi place să trăim doar din amintiri şi vreau să scoatem de pe terenul Stelei cel puţin un punct. Sper să nu mă supere prin prestaţia lor”, a declarat tehnicianul, care n-a vrut să facă referiri pe marginea conflictului său cu Gigi Becali, patronul Stelei: „Voi vorbi după meci despre procesul pe care-l am cu Steaua, nu înainte de joc.”

Delegaţia gălăţeană care va ataca al patrulea meci fără eşec din 2010 va pleca în această dimineaţă spre Capitală.

Explicaţie foto: „Oţelarii” n-au timp să savureze succesul cu CFR Cluj, pentru că vineri seară au programare în Ghencea, cu Steaua

Citit 1033 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.