Campioane de Grand Slam, așteptate la Charleston, în iunie

Campioane de Grand Slam, așteptate la Charleston, în iunie
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Bianca Andreescu și Sofia Kenin se vor număra printre cele 16 jucătoare care vor concura la Charleston (Carolina de Sud, SUA), luna viitoare, în cel mai mare eveniment organizat de la suspendarea circuitului profesionist, la jumătatea lunii martie, din cauza pandemiei de coronavirus, a anunțat Tennis Channel, conform presei canadiene. Turneul va începe pe 23 iunie, va fi pe echipe și se va disputa fără public. Alături de Bianca Andreescu (campioana en-titre de la US Open) și Sofia Kenin (campioana en-titre de la Australian Open), vor mai lua startul în această competiție Madison Keys și Bethanie Mattek-Sands, care vor fi căpitanii celor două echipe, precum și Victoria Azarenka (fost lider mondial), americancele Sloane Stephens (victorioasă la US Open în 2017), Amanda Anisimova, Jennifer Brady, Danielle Collins, Emma Navarro, Alison Riske şi Shelby Rogers, canadiencele Eugenie Bouchard şi Leylah Fernandez, portoricana Monica Puig şi australianca Ajla Tomljanovic.

Charleston găzduiește WTA Volvo Car Open, la începutul lunii aprilie, dar organizatorii au fost nevoiți să anuleze evenimentul din acest an din cauza pandemiei.

Circuitul profesionist de tenis este suspendat până la sfârșitul lunii iulie, turneul de Grand Slam de la Roland Garros urmând să se dispute în septembrie - octombrie, în timp ce Wimbledonul a fost anulat, prima dată după cel de-Al Doilea Război Mondial. Rămâne de văzut, în funcție de evoluția pandemiei, ce se va întâmpla cu US Open, programat în perioada 24 august -13 septembrie.

Citit 858 ori Ultima modificare Luni, 25 Mai 2020 23:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.