Grevă a jucătorilor de la Dinamo

Grevă a jucătorilor de la Dinamo
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Jucătorii de la Dinamo Bucureşti s-au prezentat sâmbătă la baza de la Săftica, dar au refuzat să facă antrenament şi să joace meciul amical pe care îl aveau programat cu FC Voluntari. Fotbaliştii au intrat în grevă pentru că nu au fost respectate datele promise de conducerea clubului pentru achitarea unor salarii restante.

Florin Prunea, manager general la Dinamo, le dă dreptate jucătorilor. "Nu sunt de acord cu gestul lor, pentru că sunt fotbaliști profesioniști, dar au dreptate 400%. Cred că Dinamo va ieși ”întărită” din perioada asta, gestul ăsta ar trebui să îi unească și mai mult. Păi când conducătorul clubului câștigă 3.500 sau 4.000 de euro pe lună, iar tu ești în șomaj tehnic și iei 300 de euro, cum e?", a spus Prunea, pentru Digi Sport.

Gălăţeanul Florin Cernat, directorul sportiv al formației FC Voluntari, le-a reproșat dinamoviștilor că nu l-au anunțat din timp pentru a căuta altă adversară, aflând doar când au ajuns la stadion pentru disputarea meciului amical. "Nu mi s-a mai întâmplat niciodată așa ceva, nici ca jucător. Odată ce am stabilit, era corect să jucăm. Nu avem noi nicio vină. Normal că îi înțeleg și pe jucători, e treaba lor, politica lor, dar ne-au încurcat. Poate găseam altă echipă, dar asta e viața", a spus Cernat.

Citit 1137 ori Ultima modificare Duminică, 07 Iunie 2020 19:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.