Messi poate juca la reluarea La Liga

Messi poate juca la reluarea La Liga
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Starul Lionel Messi  va fi apt de joc pentru partida pe care FC Barcelona o va disputa sâmbătă cu Mallorca, la reluarea sezonului în campionatul de fotbal al Spaniei, accidentarea sa la coapsa dreaptă fiind una minoră, a anunţat antrenorul echipei catalane, Quique Setien, citat de AFP.

Messi (32 ani) s-a antrenat separat sâmbătă, pe Camp Nou, după ce a ratat două şedinţe de pregătire şi existau temeri că nu va face deplasarea în Baleare. "Messi nu este singurul care nu s-a antrenat şi care a resimţit o jenă. Asta s-a întâmplat cu aproape toţi cei accidentaţi de la revenirea lor la antrenament. Problema sa este minoră, iar situaţia e sub control. Totul merge bine şi nu va avea nicio problemă pentru a juca sâmbătă", a declarat Setien.

În privinţa formei atacantului uruguayan Luis Suarez, operat pe 12 ianuarie la meniscul exterior al genunchiului drept şi care a primit acordul medicilor pentru a reveni în competiţie, Quique Setien s-a arătat mai circumspect. "El este mai bine decât ce ne puteam aştepta, însă problema este să ştim care este forma sa după o lungă absenţă şi dacă va fi în măsură să înceapă meciul", a precizat antrenorul Barcelonei.

Citit 976 ori Ultima modificare Luni, 08 Iunie 2020 17:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.