FOTBAL | Turneu cu Brăila și Vrancea, pentru un loc în Liga a III-a

FOTBAL | Turneu cu Brăila și Vrancea, pentru un loc în Liga a III-a
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Turneele de promovare în Liga a III-a de fotbal s-au stabilit, prin tragere la sorți, de către Federația Română de Fotbal, în cadrul ultimei adunări a membrilor forului organizator. Astfel, Campioana Ligii a IV-a a județului Galați a fost repartizată în Grupa A (regiunea Sud-Est), alături de echipele câștigătoare ale ligilor județene din Brăila şi Vrancea. Se va juca în sistem fiecare cu fiecare, astfel că s-a stabilit și ordinea disputării partidelor. Reprezentanta județului Galați va evolua în prima etapă cu echipa din Vrancea, în a doua etapă va sta, iar în cea de-a treia va juca împotriva celor din Brăila.

Reprezentanta județului Galați va fi decisă între Avântul Valea Mărului și Zimbrul Slobozia Conachi, primele două clasate înaintea suspendării campionatelor. Cele două echipe se vor întâlni într-o dublă manșă, pentru a se decide care dintre ele va avea dreptul de a lupta pentru un loc în Liga a III-a.

Nici în celelalte două județe adversare ale Galațiului la turneul de promovare nu se cunosc încă echipele reprezentante. Astfel, la Brăila, lupta se dă între Victoria Traian și Sportul Chiscani, iar la Vrancea, sunt trei echipe la o distanță de un singur punct, Victoria Gugești, Sportul Ciorăști și FC Panciu.

Citit 1910 ori Ultima modificare Luni, 22 Iunie 2020 01:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.