HOCHEI | Încă doi jucători importanți continuă cu CSM Galați

HOCHEI | Încă doi jucători importanți continuă cu CSM Galați
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Echipa de hochei CSM Galați a început deja să își clădească lotul pentru următoarea ediție de campionat, după ce în precedentul nu a putut să ducă până la capăt lupta pentru câștigarea titlului de campioană, ca urmare a întreruperii sezonului din cauza pandemiei de coronavirus.

Astfel, oficialii gălățeni au început să își consolideze lotul pentru ediția 2020 – 2021, în care CSM Galați va ținti din nou către laurii de campioană. După Butuchnov și Kirichenko, alți doi sportivi din sezonul trecut și-au prelungit contractele și pentru următorul an competițional. Este vorba despre rușii Evgheni Skachkov și Serghei Paior. Primul dintre ei evoluează și pentru naționala Belarusului, având dublă cetățenie, și a reușit 18 goluri și 21 de pase decisive în sezonul precedent la Galați. Paior este atacant și a avut un sezon bun în ediția precedentă, atunci când și-a trecut în cont 17 goluri și 25 de pase decisive. 

Altfel, antrenorul Vadim Shakhraichuk a fost reconfirmat în funcție de către conducerea clubului și va începe cel de-al treilea sezon consecutiv pe banca echipei gălățene.

Citit 1354 ori Ultima modificare Vineri, 03 Iulie 2020 01:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.