Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

Echipa de hochei CSM Galați a început deja să își clădească lotul pentru următoarea ediție de campionat, după ce în precedentul nu a putut să ducă până la capăt lupta pentru câștigarea titlului de campioană, ca urmare a întreruperii sezonului din cauza pandemiei de coronavirus.

Astfel, oficialii gălățeni au început să își consolideze lotul pentru ediția 2020 – 2021, în care CSM Galați va ținti din nou către laurii de campioană. După Butuchnov și Kirichenko, alți doi sportivi din sezonul trecut și-au prelungit contractele și pentru următorul an competițional. Este vorba despre rușii Evgheni Skachkov și Serghei Paior. Primul dintre ei evoluează și pentru naționala Belarusului, având dublă cetățenie, și a reușit 18 goluri și 21 de pase decisive în sezonul precedent la Galați. Paior este atacant și a avut un sezon bun în ediția precedentă, atunci când și-a trecut în cont 17 goluri și 25 de pase decisive. 

Altfel, antrenorul Vadim Shakhraichuk a fost reconfirmat în funcție de către conducerea clubului și va începe cel de-al treilea sezon consecutiv pe banca echipei gălățene.

Citit 869 ori Ultima modificare Vineri, 03 Iulie 2020 01:48

1 comentariu

 • postat de Radler Vineri, 03 Iulie 2020 10:19 194.105.20.*** Link la comentariu
  0
  1

  Nu prea inteleg acest articol .....cei doi Skachkov si Paior ....au fost confirmati ca continua la Galati de acum 1 saptamana ...25.06.2020 din ce am citit in presa .......care este ideea ?
  Ma asteptam la alti jucatori ... .fratii Rybalko , Alexander Neznamov
  - Emelyanenko , Zabludovsky
  - cehul Patrick Machala
  - kazacul - Pushkaryov
  plus jucatori nostri romani gen Hilderrand , Onodi , Nagy , fratii Szopos . , Levente , Balazs , Berdila

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.