Repriza-catastrofă!

Repriza-catastrofă!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Dorinel Munteanu se declară principalul vinovat de înfrângerea cu Dinamo şi consideră că primele 45 de minute ale meciului de duminică n-au termen de comparaţie * „A fost decizia mea ca Paraschiv să nu fie titular”, a comentat tehnicianul roş-alb-albaştrilor *

Interviu cu un „muşcat”

Meciul cu Dinamo şi-a păpat lacrimile şi aplauzele, iar ambele tabere se gândesc deja la următoarea etapă a Ligii I.

Revenirea spectaculoasă a Oţelului din repriza secundă nu poate fi uitată de suporterii gălăţeni, mai ales că trupa lui Dorinel Munteanu a fost la o bară de 3-3.

Rămâne însă şi întrebarea de ce n-a jucat Gabriel Paraschiv din primul minut al întâlnirii cu gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare.

L-am întrebat pe tehnicianul „oţelarilor” cum au fost posibile primele 45 de minute şi, fireşte, de ce căpitanul a păşit pe gazon abia după pauză.

A răspuns la fiecare întrebare, dar n-a fost foarte generos în explicaţii, părând în continuare marcat de muşcătura „câinilor roşii”. 

„Prea multe greşeli”

- Dorinel, prima parte a jocului cu Dinamo este indescriptibilă, indescifrabilă…

- Ce să mai zic, sunt foarte nemulţumit de rezultat şi, mai ales, de faptul că ne-am bătut singuri. Aşa cum spuneţi, am început jocul catastrofal, iar cu o asemenea atitudine şi cu un asemenea marcaj la adversari nu ştiu dacă avem ce căuta în Liga I.  

- Şi totuşi, până mai ieri se vorbea de faptul că Oţelul a reintrat serios în cărţile cupelor europene. Mai e de actualitate?

- Sunt foarte dezamăgit de aportul echipei, mai ales în prima repriză, şi mi-aş fi dorit să câştigăm având alături acest stadion arhiplin. Ne-am îndepărtat de plutonul fruntaş şi ne va fi foarte greu să ţinem pasul, dar asta nu înseamnă că nu vom încerca până la ultimul joc. S-au făcut multe greşeli şi în asemenea condiţii n-avem voie să ne gândim la cupele europene!

„Atitudinea e problema”

- Şi totuşi, ce s-a întâmplat?

- V-am spus ce părere am despre primele 45 de minute. După pauză însă, am revenit în joc marcând foarte rapid şi am încercat să punem adversarul sub presiune, dar o nouă gravă greşeală a fundaşilor noştri a făcut ca Dinamo să beneficieze de un penalti şi s-a făcut 1-3. Nici atunci n-am renunţat, am revenit cu golul lui Antal, însă n-am mai avut puterea să egalăm.

- Teamă, emoţii, lipsă de concentrare? Despre ce a fost vorba?

- Cred că e vorba de atitudine! E o problemă pe care trebuie s-o remediez cât mai repede, pentru că o echipă care-şi revine din punct de vedere fizic în repriza a doua este pregătită. Probabil e o problemă de personalitate, dar nu exclud ca unii să se fi temut de Dinamo, ceea ce e nepermis!

„Para a ajutat echipa”

- Îţi reproşezi ceva pentru felul în care a arătat primul unsprezece?

- Nu-mi pare rău că am început cu aceşti jucători pentru că la mine toată lumea beneficiază de şansa de a juca, de încredere. Cred în ei în continuare, dar cu un asemenea randament nu se poate juca.

- Primul gol a picat în urma unei grave erori defensive. Cine trebuia să-l ţină pe Moţi?

- Da, Moţi a marcat fără probleme şi era în sarcina lui Milan (n.r. - Perendija)! Am să vorbesc cu el, dar şi cu Sălăgeanu, cu ceilalţi. Nu e posibil să ne prezentăm aşa. Sunt dezamăgit de unii dintre ei şi, cu siguranţă, voi ţine cont pe viitor fiindcă eu răspund de rezultat şi sunt vinovat de pierderea acestor trei puncte.

- De ce n-a jucat Paraschiv din primul minut? S-a văzut că intrarea sa a dinamitat avantajul dinamoviştilor…

- Da, Paraschiv, ca orice jucător care intră pe teren, trebuia să ajute echipa şi a făcut-o. A fost decizia mea să nu joace din primul minut şi, repet, sunt responsabil de înfrângere. La Urziceni am jucat cu Ibeh pe postul său, o făcuse destul de bine, … Asta este.  

„Eu când vreau să-i cert, îi cert”

- Ţi-ai fi certat la fel de mult echipa şi dacă ar fi intrat bara lui Antal?

- Sigur! Şi dacă intra bara lui Antal aş fi avut ceva de comentat, pentru că am avut o primă repriză catastrofală. Când este cazul să-i laud, îi laud!

- Directorul general Marius Stan spune că a venit la pauză în vestiar şi a ţipat la jucători…

- Domnul preşedinte vine mereu în vestiar, e şi normal să o facă. Păcat că n-am reuşit să revenim şi să scoatem măcar un rezultat de egalitate. Repet: sunt principalul vinovat! 

- Arbitrajul? Balaj a dictat penalti pentru toată lumea.

- Nu pot fi de acord cu maniera de arbitraj a lui Balaj! Atunci când am posibilitatea unui avantaj, să mă întoarcă din drumul spre poartă… Poate sunt eu idiot şi arbitrii sunt mai deştepţi decât noi, antrenorii. Şi să dai doar trei minute de prelungire…

Explicaţie foto: Jucătorii Oţelului, cu portarul în atac în ultimele minute, au văzut cum intră la apă palmaresul din retur al echipei

Citit 1082 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.