Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
1 comentariu

HOCHEI. Sportivii din grupele de copii şi juniori ale secţiilor de patinaj viteză, patinaj artistic şi hochei pe gheaţă ale Clubului Municipal Dunărea Galaţi au obşinut folosirea în exclusivitate a spaţiului din jurul Patinoarului Artificial (între orele 17.00 şi 21.00), cu sprijinul Primăriei, în această perioadă parcarea maşinilor fiind interzisă. Prof. Ion Berdilă, antrenorul hocheiştilor, are zilnic la antrenamente o grupa de juniori mici - U16 (întărită cu câţiva sportivi U14) şi o grupă a celor în vârstă de 10-12 ani, aceştia având acces şi la un vestiar din incinta Patinoarului. Au început şi manevrele de răcire a pistei şi se aşteaptă ca gheaţa să fie gata la sfârşitul lunii august. Şi maşina de lustruit gheaţa, celebra Rolba, de fabricaţie turcească, a fost dusă la reprezentanţa de pe Centură, pentru a fi în bună stare de funcţionare la începutul sezonului. Altfel şi hocheiștii de la CSM Galați se pregătesc pe terenul și în sala de forță de la patinoar. Toţi cei 24 de jucători trag tare, sub comanda lui Vadim Şakraiciuk.

FOTBAL. Arbitrul gălăţean Adrian Viorel Cojocaru va conduce unul din meciurile importante ale primei ligi de fotbal, etapa a II-a. Mâine seară, el se afla la Cluj-Napoca, pentru confruntarea CFR - Sepsi Sf. Gheorghe.

Citit 1240 ori Ultima modificare Joi, 27 August 2020 19:02

1 comentariu

 • postat de Radler Vineri, 28 August 2020 10:30 194.105.20.*** Link la comentariu
  0
  2

  E bine ....dar intrebarea este care sunt cei toti 24 de jucatori de la echipa de hochei .........Ultima informatie oficiala din partea clubului era cu prelungirea contractelor a doi jucatori ...ridicand numarul lor la 11 ......restul pana la 24 care sunt ...
  Ne puteti informa si pe noi ?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.