Oțelul joacă derbiul etapei cu CSM Focșani

Oțelul joacă derbiul etapei cu CSM Focșani
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Gruparea pregătită de Petre Grigoraș are de trecut un test dificil în runda a patra a sezonului.

Cea de-a patra etapă din liga a treia programează și derbiul seriei secunde dintre Oțelul Galați și CSM Focșani. Cotate cu prima șansă pentru ocuparea celor două locuri ce duc la baraj de promovare din seria a II-a, echipele joacă astăzi la Galați, pe stadionul Oțelul, de la ora 18,00, cu nocturna aprinsă. Oțelul și CSM Focșani s-au întâlnit în urmă cu puțin timp în Cupa României, tot la Galați, iar atunci a câștigat formația din Vrancea cu 1-0, la capătul unui meci extrem de echilibrat și foarte dur, cu multe intervenții la limita regulamentului. Oțelul are șase puncte în clasament, după trei partide disputate, în vreme ce adversarii de astăzi au strâns numai patru. Antrenorul Petre Grigoraș a spus că nu se ia după ultimele două rezultate din campionat ale focșănenilor și consideră că echipa sa va întâlni un adversar valoros.

”Știam că Focșaniul este una dintre echipele cele mai puternice, care poate pune probleme. Nu ne luăm după ultimele două rezultate ale lor din campionat, pentru că s-ar putea să ne păcălim. Eu zic că echipa noastră este pe drumul pe care ni-l dorim și cred că vom reuși până la final să ne atingem obiectivul, să fim acolo sus, cel puțin până în iarnă, după care e posibil să mai apară și alte schimbări”, a spus Grigoraș.

Din echipa sa vor absenta Costin Ghiocel și Bogdan Crihană, ambii aflați în izolare după ce au fost testați pozitiv cu coronavirus înaintea meciului de la Ianca.

Lieştiul - acasă cu Bacăul, Valea Mărului - în fieful liderului!

Runda a patra a celui de-al treilea eşalon programează noi meciuri, care din start au gradul lor de interes. În afara nocturnei de pe „Oţelul”, acasă va evolua şi Sporting Lieşti. Lieştenii vor primi vizita băcăuanilor de la CS Municipal, echipă vecină de clasament, atât gazdele, cât şi oaspeţii au cumulat câte patru puncte în cele trei etape consumate şi sunt vecine de clasament. Echipa-gazdă şi-a urmat programul săptămânal de antrenamente, iar miercuri membrii ei au fost testaţi pentru Covid-19. Din păcate, un jucător a ieşit pozitiv, restul lotului, cu o excepţie, este valid şi va aborda jocul de astăzi, de la ora 15,00, cu gândul numai la victorie. Excepţia este mijlocaşul Lupu, suspendat o etapă, după o eliminare pentru cumul de cartonaşe galbene. 

Avântul Valea Mărului are o misiune grea – se deplasează la Rm. Sărat pentru jocul cu localnicii de la CSM. Deocamdată, echipa-gazdă este liderul Seriei a II-a, cu maximum de puncte după trei etape. Antrenorul Gheorghiţă Popa are un jucător, Antofe, suspendat, dar are speranţa că elevii săi ce vor pătrunde pe teren vor face totul pentru o evoluţie cât mai bună şi un rezultat favorabil. Aceasta, în ciuda faptului că vălmărenii nu au cumulat nici un punct în primele trei etape.

Citit 1897 ori Ultima modificare Vineri, 02 Octombrie 2020 17:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.