Cristian Ciocan, la primul meci din 2020

Cristian Ciocan, la primul meci din 2020
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

BOX. Pugulistul Cristian Ciocan va intra în ring pentru un duel oficial pentru prima dată în 2020. Sportivul născut la Pechea îl va înfrunta pe britanicul Dave Allen, chiar în Marea Britanie, pe 31 octombrie. Ciocan a strâns 25 de victorii în 31 de partide, în cariera sa de pugilist profesionist la categoria grea. Anul trecut l-a încheiat cu un succes în Germania, prin knockout tehnic, în fața lui Saul Farrah. Cele mai tari dueluri din cariera sa au fost cu Tyson Fury, Aleksander Povetkin și Luis Ortiz, toate pierdute.

FOTBAL. Gălăţeanul Adrian Viorel Cojocarui a arbitrat cel mai important meci din weekend, "U" 1948 Craiova - Rapid, derbiul Ligii a II-a. Până al urmă, nu a prea fost derbui, întrucât oletnii s-au impus cu un categoric 5-0. Tot în Liga a II-a, arbitrii asistenţi Daniel Vlase şi Florin Vişan au oficiat la jocul Turris Tr. Măgurele - "U" Cluj. O brigadă gălăţeană completă a fost la meciul Mostiştea Ulmu - CSM Olteniţa, din Liga a III-a: Adrian Sava - Florin Iftode şi Adrian Toma. Partida Petrolul Potcoava - Unirea Bascov a fost arbitrată de Ionuţ Constantinescu.

VOLEI. Federația Română de Volei invită toate echipele înscrise în diviziile A1 și A2 să participe astăzi, online, la discuţiile pentru stabilirea  detaliilor legate de reluarea competițiilor de volei în România, la consultari urmând să ia parte şi galatenii de la Arcada şi CSU Belor. Ținând cont de regulile impuse de pandemie, Comisia centrală de competiții a identificat trei variante de disputare a campionatelor diviziilor A1 și A2, pe care le propune spre analiză.

Citit 1969 ori Ultima modificare Duminică, 11 Octombrie 2020 21:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.