Oțelul a profitat de pașii greșiți ai contracandidatelor. Echipa gălățeană de fotbal, din ce în ce mai aproape de promovare

Oțelul a profitat de pașii greșiți ai contracandidatelor. Echipa gălățeană de fotbal, din ce în ce mai aproape de promovare
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Echipa lui Petre Grigoraș a reușit să o egaleze la puncte pe Dacia Unirea Brăila, liderul seriei, după o etapă favorabilă.

Cum celelalte echipe de pe podium, Dacia Unirea Brăila și CSM Rm. Sărat, au remizat între ele, scor 2-2, Oțelul trebuia să câștige meciul cu Sportul Chiscani pentru a egala la puncte liderul, după ultima etapă a turului de campionat. A fost doar o problemă de scor, pentru că gălățenii au controlat în totalitate jocul, încheiat cu scorul de 7-0. Ioniță a marcat în proprie poartă în minutul 6, iar apoi totul a devenit mai ușor pentru elevii lui Petre Grigoraș, care au mai punctat prin Răducan, Gavrilă, Ghiocel, Nica, Matei și Alecu. Dacă ar mai fi marcat de trei ori, Oțelul ar fi încheiat turul pe primul loc, cu golaveraj mai bun decât Dacia Unirea Brăila. Antrenorul Petre Grigoraș consideră că echipa sa nu a atins potențialul maxim, deși a câștigat cu 7-0. "Se putea și mai bine, am mai avut foarte multe ocazii. Per total, cred că în acest tur de campionat puteam obține mai multe puncte, dar asta contează mai puțin acum. Important este să ne vedem de jocul nostru, să continuăm să-l îmbunătățim și să reușim să ne îndeplinim obiectivul la finalul sezonului", a spus "Grig". Oțelul a evoluat în următoarea formulă: Dinu - Dobre, Sîrghi, Ghiocel, Popescu - Cireș, Neagu, Păun - Gavrilă, Răducan, Nica. Au mai intrat: Stancu, Sevastian, Matei, Iani și Alecu. 

Meciuri fierbinți la Focșani și Bacău

Celelalte două echipe din județul nostru au avut deplasări extrem de interesante. Sporting Liești a jucat cu focșănenii de la CSM, în fața cărora au cedat la limită, scor 2-3. Deși au marcat foarte târziu (min. 44, 1-0), gazdele au avut puterea ca imediat după pauză să facă 3-0. De la acest scor, lieștenii au revenit, au marcat de două ori, prin Dănăilă și Munchiu, dar nu au mai putut obține egalarea. Oaspeții au început în formula: Vădeanu - Iancu, Voicu, Manea, Năstase - Moldoveanu, Lupu, Stan, Milea - Mihu, Dănăilă. Au mai intrat: Munchiu, Grigoraș, Zărnescu, Bucevschi și Călin.

Mult mai încărcată în evenimente a fost confruntarea CSM Bacău - Avântul Valea Mărului, două vecine de clasament. Scorul a fost 2-1 (0-1). Golul vălmărenilor a fost înscris în minutul 40, de Spânache, care a transformat un penalti obținut în urma unui fault petrecut în suprafața de pedeapsă. Deși au avut o eliminare în prima repriză, gazdele au reușit să întoarcă soarta jocului după reluare. Scorul la eliminați a fost tot 2-1, ca și la goluri, de la Avântul văzând cartonașul roșu Blănaru. Echipa de start a celor de la Avântul: Olaru - G. Popa, Iacob, Antofe, Hilohi - Partenie, Năpârlică, Ignat, Afteni - Spânache, S. Moise. Au mai intrat: Blănaru și Chiriac.

În weekend, se vor disputa jocurile din prima etapă a returului: Sporting Liești - Sportul Chiscani, Dacia Unirea Brăila - Avântul Valea Mărului și Oțelul Galați - CSM Rm. Sărat.

Citit 7246 ori Ultima modificare Luni, 09 Noiembrie 2020 00:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.