Antrenamentele vâslaşilor gălăţeni vor continua

Antrenamentele vâslaşilor gălăţeni vor continua
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Cantonamentul lotului olimpic de perspectivă la kaiac-canoe s-a încheiat. La reuniunea de la Cheile Grădiştei, gălăţenii au fost reprezentaţi de canoiştii de la CS Şcolar, pregătiţi de soţii Adrian şi Adina Maftei.

"Toţi copiii noştri s-au comportat bine, respectând în acelaşi timp cerinţele impuse de pandemie. Valentin Dublea, Ana Maria Chiroşcă, Daniel Tăbăcaru, Andrei şi Dragoş Zimblischi, Răzvan Lepădatu şi Alexandru Răduţ au trecut normele cu brio. Dintre ei, s-au remarcat Dublea, Chiroşcă şi Tăbăcaru. Eu şi Adina am fost repartizaţi la grupa de canoe, cu care am lucrat efectiv", ne-a spus prof. Adrian Maftei.

Tot la Cheile Grădiştei s-a desfăşurat şi Cursul de Perfecţionare, prilej cu care s-a schiţat calendarul competiţional pentru sezonul 2021, acesta urmând a fi aprobat la Adunarea Generală din martie anul viitor.

Altfel, sportivii din grupele de performanţă se vor pregăti individual, pe Lacul Cătuşa, respectând normele de distanţare. Tehnicianul gălăţean ne-a mai spus că doreşte ca în iarnă să rămână la Cabană şi să nu meargă pentru antrenamente în altă parte, adăugând că îi vor izola pe sportivi cât se poate de bine.

Citit 858 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Decembrie 2020 18:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.