România se agață de meciul cu Polonia, pentru calificare

România se agață de meciul cu Polonia, pentru calificare
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Echipa națională de handbal feminin a României va juca astăzi, de la ora 17:00, cu Polonia, în faza grupelor Campionatului European ce se desfășoară în Danemarca. România are nevoie de victorie pentru a obține calificarea în faza următoare a competiției, după ce a cedat în primul meci, scor 19-22, cu Germania.

Cea de-a patra echipă din grupa de calificare a României este Norvegia, una dintre principalele favoritele la câștigarea competiției, împotriva căreia tricolorele vor juca luni seară, de la ora 21:30. În celălalt meci de joi seara al grupei D, Norvegia a învins Polonia cu scorul de 35-22.

Celelalte rezultate înregistrate în prima zi, în Grupa B: Rusia - Spania 31-22, Suedia - Cehia 27-23.

Primele trei clasate din cele patru grupe preliminare se vor califica în grupele principale, fază a competiției unde se va ajunge cu punctele acumulate împotriva celorlalte două echipe calificate din grupa preliminară. Din cele două grupe principale de câte șase echipe, primele două clasate se vor califica în semifinale. Dacă va obține calificarea din Grupa D, România va face parte din grupa principală II, unde vor ajunge și trei din cele patru echipe din Grupa C (Olanda, Ungaria, Serbia, Croația).

Citit 1296 ori Ultima modificare Vineri, 04 Decembrie 2020 21:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.