Vești din hocheiul pe gheață

Vești din hocheiul pe gheață
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Campionatul Național de hochei pe gheață pentru seniori urmează să se desfășoare, cu primele meciuri din noul an. Echipa C.S.M. Galați va întâlni, În partide duble, pe Steaua București (8/9 februarie la Brașov) și, o săptămână mai târziu, pe Gheorgheni, la Galați. L-am abordat pe gălățeanul Cornel Chiriță, solicitând unele amănunte despre selecționabilii din formația gălățeană. Iată ce ne-a răspuns fostul internațional, cel care, împreună cu ucrainianul Sahraiciuk, îi antrenează pe cei de la C.S.M. Galați. "Momentan , tot calendarul competițional internațional este blocat.

Ca regulă generală (generată de pandemie), dacă se vor desfășura competiții, acestea vor privi numai elita, cum a fost și Mondialul Under 20 din Canada, care însă nu a mai avut loc. Problema este că federația internațională

nu agreează întreceri fără spectatori. Revenind la problemele noastre, lotul României nu a fost încă definitivat. Noi am avut în lotul mare, acum doi ani, doi ucrainieni naturalizați, adică Emilianenko și Kiriacenko, și pe Cătălin Berdilă. Dacă ar fi după părerea noastră, acolo ar putea avea loc și portarul Onodi, și Mircea Constantin. Să vedem".

Citit 1351 ori Ultima modificare Vineri, 05 Februarie 2021 17:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.