Scurtă conversaţie cu un antrenor de elită

Scurtă conversaţie cu un antrenor de elită
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Într-o scurtă discuţie cu prof. Costel Dimofte, aflat într-o “fereastră” la Galaţi, am aflat câteva aspecte ale pregătirii halterofilor de la CS Şcolar şi CS Universitatea Galaţi.

"Cu lotul de junioare mici, aflat în pregătire la Centrul Naţional Olimpic de la "Lia Manoliu", a rămas Niţu Bădărău, iar eu încerc să lămuresc problema pregătirii gălăţenilor. Deocamdată, sportivii noştri sunt antrenaţi de Mariana Toma, în fosta sala de pregătire de iarnă a vâslaşilor, de la CS Şcolar. Asta este situaţia, condiţiile sunt improprii, în aceeaşi sală antrenându-se şi handbaliştii cu Relu Druţu, gimnastele cu Tanţa Drăgan, în timp ce halterofilii de la Dunărea se pregătesc la sala de lupte".

În privinţa sportivilor de la loturi, situaţia este neclară, iar cei doi selecţionabili, Andreea Penciu şi Costel Carp, se antrenează la Galaţi.

Altfel, la apropiata Adunare Generală a Federaţiei, Costel Dimofte şi-a exprimat dorinţa de a candida pentru funcţiile de membru al Biroului federal şi vicepreşedinte al forului naţional.

Citit 1375 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Februarie 2021 11:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.