FCM Dunărea –Petrolul Ploieşti 0-2 (0-1)

 FCM Dunărea –Petrolul Ploieşti 0-2 (0-1)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De două etape echipa din Liga a II-a a Galaţiului se află sub linia care delimitează echipele care rămân şi cele care iau drumul spre eşalonul al treilea.

Ei bine, această stare îi apasă şi mai mult pe elevii lui Viorel Tănase în evoluţiile lor. Aşa s-au petrecut lucrurile şi sâmbătă în partida cu Petrolul – o echipă care, încă, mai speră la promovare. Această presiune a fost amplificată şi de un arbitraj potrivnic; şi de aici a rezultat înfrângerea gazdelor!

Prima repriză a fost echilibrată, desprinderea survenind în ultimul minut. Gălăţenii au încercat buturile adverse prin D. Popescu, Cristescu şi Petrescu – fără rezulat pe tabela de scor. În min. 31 gazdele au beneficiat de o lovitură liberă, executată de Cristea, dar balonul a trecut peste.

La rândul lor, „găzdarii” au irosit o ocazie prin Plămadă, pentru ca în min. 45 să asistăm la deschiderea scorului. Budescu a executat precis o lovitură liberă, Mindileac nu a intervenit eficient şi Benga a deviat balonul în plasă: 0-1.

La reluare Cristescu a avut două-trei şuturi de la distanţă, unul dintre ele era cât pe-aici să-l surprindă pe Vlad! A mai fost o lovitură liberă executată de D. Popescu, însă recepţia din atac a fost defectuoasă.

Arbitrajul lui Adrian Stănescu (din Popeşti Leordeni) a avut darul de a irita banca tehnică gălăţeană, dar şi asistenţa. El a păcătuit prin aceea că nu a cântărit cu aceeaşi unitate de măsură cele petrecute pe teren, cele mai multe decizii fiind favorabile oaspeţilor!

În această atmosferă încinsă s-au disputat ultimele minute.  Iritată la culme, în min. 85 conducerea tehnică gălăţeană a fost pe punctul de a scoate echipa de pe teren în semn de protest faţă de deciziile conducătorului partidei.

Jocul a fost reluat şi în min. 90-2, la o cădere teatrală în careu, arbitrul a acordat penalti!? Din nou momente de vociferări şi proteste. În cele din urmă a executata Cristi Vlad, pentru 0-2.

Au evoluat formaţiile:

FCM DUNĂREA: Mindileac – Cristescu, Emil Cristian, Marin, D. Popescu (Ioviţă) – Cioinac, Cucu, Cristea (Patriche), V. Munteanu, Petrescu (Cârjă), Enache.

PETROLUL: Vlad – Tudor, Bozga, D. Chiriţă, P. Stoica (Dimbi) – Plămadă, Şomodean, Opriţa, Benga – Budescu (Cr. Vlad), Radcenko (Cataramă).

Citit 849 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.