Oțelul, la primul derbi al returului

Oțelul, la primul derbi al returului
Pas important de făcut pentru promovare
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Fotbaliştii gălățeni vor juca în această etapă la Focșani, contra unei pretendente la promovare.

Trupa pregătită de antrenorul Petre Grigoraș are de trecut un examen extrem de important în traseul său către obiectivul promovării în Liga a II-a, la capătul sezonului. Oțelul va juca pe terenul celor de la CSM Focșani, astăzi, de la ora 15:00, în Seria a II-a (Liga a III-a). Cu toate că gălățenii au șase puncte avans, un eventual eșec ar reaprinde cu adevărat lupta pentru cele două locuri de baraj, mai ales că CSM Focșani a reușit să o învingă, etapa trecută, cu 3-1, pe Dacia Unirea Brăila.

Antrenorul Petre Grigoraș își dorește pentru meciul cu CSM Focșani, înainte de toate, să aibă lotul complet la dispoziție, după ce în runda trecută au lipsit mai mulți jucători, din cauza unor dureri. Astfel, Stoian, Ghiocel și Bârlădeanu au absentat în ultima clipă de la meciul cu Ianca, iar acestora li s-a adăugat și Marquinhos, care lipsește pentru o perioadă mai lungă.

"Ne gândim la meciul cu Focșani, o echipă puternică, nu ne gândim la altceva acum. Sper să putem să fim în formulă completă pentru acest joc și să venim cu un rezultat favorabil de la Focșani", a spus Grigoraș.

Oțelul se află pe primul loc înaintea etapei, cu 28 de puncte, iar în spatele său se află Dacia Unirea Brăila (25 p) și CSM Focșani (22 p). Primele două clasate vor merge la barajul de promovare. Brăilenii vor juca în această etapă la Făurei.

Partida dintre CSM Focșani și Oțelul Galați va putea fi urmărită live video pe conturile oficiale de Facebook și YouTube ale Suporter Club Oțelul Galați.

Lieștiul și Valea Mărului, în goană după puncte

Şi celelalte două echipe gălățene au meciuri foarte importante. Aflată în luptă pentru menținerea în eșalonul al treilea, Avântul Valea Mărului are de înfruntat o echipă bine cotată, CSM Rm. Sărat. Antrenorul Gheorghiță Popa are însă încredere în băieții săi că pot obține un rezultat favorabil. Mijlocașul Ignat este incert, dar se speră în recuperarea lui până la ora meciului. În rest, tot lotul este valid și dispus la efort. Meciul are loc la Galați, pe stadionul "Portul Roșu".

Ambiții mari sunt şi la Sporting Liești, care țintește un loc pe podium și vrea un rezultat bun la CSM Bacău. Din lotul de 24, doar doi jucători au avut probleme cu testul Covid, în rest toți sunt buni de joc. "Avem suficiente soluții de a prezenta o echipă competitivă la Bacău și mergem la victorie", ne-a spus Dorinel Matei, președintele clubului.

Citit 1847 ori Ultima modificare Sâmbătă, 27 Martie 2021 01:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.