Oțelul, pas decisiv către barajul de promovare

Oțelul, pas decisiv către barajul de promovare
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Echipa antrenată de Petre Grigoraș a trecut cu bine peste meciul de la Focșani și menține o distanță mare față de locurile din afara celor care duc la baraj.

Fotbaliştii de la Oțelul au avut un test extrem de dificil de trecut, în deplasare, cu CSM Focșani, formație care amenința locurile de baraj, ca urmare a succesului din runda trecută cu Dacia Unirea Brăila. Gruparea roș-alb-albastră a reușit să scoată un rezultat de egalitate, scor 1-1, prin care își menține poziția de lider și, în același timp, distanța de șase puncte față de echipa de pe locul al treilea din serie.

Sîrghi, Neagu și compania le-au dat ceva emoții suporterilor, după ce gazdele de la CSM Focșani au reușit să deschidă scorul, în minutul 14, după un penalti dictat în urma unei imprudențe a lui Stelian Cucu. Fără prea mari ocazii de gol, Oțelul a început să pună presiune la poarta adversă în repriza secundă, mai ales după intrările lui Cîrjan și Marquinhos, iar în minutul 77 s-a făcut 1-1, după un șut catapultat de Fernando Dobre, intrat și el după pauză, de la o distanță de circa 35 de metri. Până la acel gol, gălățenii au contestat îndelung o fază petrecută în careul advers, când Nica a fost faultat de un adversar, însă arbitrul a acordat doar corner. Iată și formula de start a antrenorului Petre Grigoraș: Dinu - Farcaș, Sîrghi, Cucu, Ghiocel - Neagu, Cireș - Gavrilă, Păun, Nica - Răducan. Au mai intrat: Cîrjan, Marquinhos, Dobre, Petrache și Stoian.

Pentru echipa gălățeană, urmează o etapă ușoară, pe teren propriu, cu CS Făurei.

Doar un punct din șase...

Tot în Seria a II-a a Ligii a III-a, Avântul Valea Mărului n-a făcut un joc rău, dar a pierdut, scor 0-1, printr-un gol primit în minutul 69, meciul cu CSM Rm. Sărat. Vălmărenii ar fi meritat cel puțin un egal, mai ales ca urmare a dominării categorice din repriza a doua, perioadă în care au atacat și cu... portarul. Au fost irosite ocazii peste ocazii, printre care și două bare, prin Matei și Spânache. Formula de start: Olaru - G. Popa, Gâță, Antofe, Hilohi - Partenie, Năpârlică, Murgoci, Afteni - Spânache, Matei. Au mai intrat: Beniamin, Moise și Drăgan.

Sporting Liești a avut o evoluție bună, a stăpânit jocul, a avut ocazii de gol, dar a irosit o mare șansa de victorie, încheind la egalitate meciul de la CSM Bacău, scor 0-0. Băcăuanii au avut un portar în zi de grație, el salvând, între altele, și un penalti executat de Voicu. Oaspeții au jucat în formula: Vădeanu - Manău, Voicu, Maftei, T. Năstase - Munchiu, Mihu, I. Iancu, Al. Stan, Milea - Țicămucă. Au mai jucat: Grigoraș, Bucevschi și Moldoveanu. În runda viitoare, cele două echipe gălăţene se vor întâlni pe terenul din Liești.

Citit 2209 ori Ultima modificare Luni, 29 Martie 2021 01:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.