Meci pentru şomeri!

Meci pentru şomeri!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Partida de astăzi, cu Unirea Alba Iulia, are nişte coordonate absolut imposibile: mijloc de săptămână, oră „impracticabilă”! * Joia, la 14.30, e greu să-ţi faci şi cumpărăturile, darămite să vii la stadion * Obiectivul echipei lui Dorinel - chiar şi în condiţiile unei arene „chelioase”? Trei puncte! *

OŢELUL GALAŢI – UNIREA ALBA IULIA

Meci de fotbal programat astăzi, în etapa a 31-a a Ligii I;

Stadionul „Oţelul” – ora 14.30 (în direct la GSP TV);

Bilete: 10 lei (tribuna I), 7 lei (tribuna a II-a, peluze), 5 lei (galerii);

Echipele probabile:

OŢELUL: Grahovac – Râpă, Sârghi, Costin, Sălăgeanu – Neagu, Giurgiu – Antal, Viglianti, Ochiroşii – Axente. Antrenor: Dorinel Munteanu.

UNIREA: Rotaru – Bălan, Poverlovici, Vujadinovici, Bucurică – Olah, Dâlbea, Dan, Cristea – Veljovici, Jovanovici. Antrenor: Blaz Sliskovici.

Arbitri: Georgian Ionescu (Buzău) – Sebastian Gheorghe (Suceava) şi Eduard Ungureanu (Bucureşti); rezervă – Andrei Chivulete (Bucureşti).

Bine că nu l-au pus la micul dejun…

Televiziunile fac legea de ceva vreme în campionatul românesc de fotbal şi sunt în stare să programeze un meci şi la ora 7.00 dimineaţa, înainte de micul dejun. Dacă atunci se poate prinde în program o ţurcă în jurul mingii, de ce nu? Ce contează că în acel segment orar nu vine nimeni pe stadion?

Spectacolul s-a mutat exclusiv în careul de 16 metri şi nu mai are nicio legătură cu populaţia plătitoare de bilet care, cândva, dădea sarea şi piperul!

Disputa de astăzi, dintre Oţelul şi Unirea Alba Iulia, va începe la ora 14.30, şi n-a picat într-o zi de sâmbătă sau duminică, ci joia - poate cea mai nepotrivită zi pentru fotbal. Dacă s-ar fi jucat ieri, de aşa-zisa Zi a Bărbatului, poate că microbiştii ar fi putut evada mai uşor către stadion… 

Vine cineva la stadion?

Cine ar putea lua astăzi calea arenei din Ţiglina III? Fără îndoială, şomerii, preţul biletelor fiind încă la un nivel la care poate fi suportat de aproape orice categorie socială.

Amatorii de fotbal care lucrează în schimbul întâi n-au nicio şansă de a pleca înainte de 15.30 de la slujbă, iar oamenii din schimbul II nici atât: cu o oră înainte de primul fluier la Oţelul – Alba Iulia, trebuie să semneze condica!

Baza s-ar pune pe schimbul III, dar dacă somnul de dimineaţă, spre prânz, va fi mai dulce, evenimentul de lângă Spitalul de Pediatrie va fi sărit.

La meci vor veni, cu siguranţă, pensionarii, câţiva elevi şi o mână de studenţi. Şi totuşi, dacă va fi şi un soare arzător – e totuşi o oră la care nici plajă nu se poate face! – împărţiţi-i pe cei enumeraţi la doi!

„Atenţie, altfel plătim cu toţii!”

„Din păcate, sau din fericire, televiziunile decid”, s-a rezumat Marius Stan, directorul general al Oţelului, pe care îl gâdilă mai mult suma care vine la final de sezon din drepturile de televizare (n.r. – anul acesta, e posibil chiar 1,8 milioane de euro).

„Când ne vom pune nocturnă, ne vor programa la ora 15.00”, a ţinut să glumească şeful Oţelului, care îşi doreşte ca jucătorii roş-alb-albaştri să nu se uite la clasament înaintea partidei cu gruparea considerată cu un pas în Liga a II-a.

„Dacă nu ne concentrăm corespunzător, vom plăti cu toţii. Trebuie să fim foarte atenţi şi să câştigăm cele trei puncte, altfel ne vom lua la revedere de la poziţia a opta”, a comentat oficialul dunărean.

Explicaţie foto: Partida de astăzi se va juca într-un anonimat crunt

Citit 1113 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.