Oțelul merge la baraj fără să convingă

Oțelul merge la baraj fără să convingă
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Derbiul județean dintre Oțelul și Sporting Lieşti, din Seria a II-a al celui de-al treilea eșalon fotbalistic, a fost unul de proastă calitate, inclusiv ca joc prestat de cele două echipe. Iar un duel ce părea a se duce către un egal șters a fost în cele din urmă adjudecat de Oțelul, scor 1-0, după reușita lui Păun, care a speculat o eroare a portarului Vădeanu. În urma acestui rezultat, Oțelul și-a asigurat matematic calificarea pentru barajul de promovare, ce va debuta pe 8 mai, cu una dintre echipele Foresta Suceava sau Bucovina Rădăuți, din Seria I.

Oțelul a folosit următorul "11": Ursu -  Farcaș, Sîrghi, Ghiocel, Sevastian - Neagu, Cucu - Petrache, Gavrilă, Nica - Păun. Au mai intrat: Stoian, Popescu, Dobre și Alecu. De partea cealaltă, Sporting Liești a evoluat în formula: Vădeanu - Iancu, Maftei, Voicu, Năstase - Zărnescu, Moldoveanu, Munchiu, Chiriac, Stan - Mihu. Au mai intrat: Călin, Milea, Manea, Mucuță și Grigoraș.

Avântul Valea Mărului, cea de-a treia echipă gălățeană din Seria a II-a a Ligii a III-a, a cedat, scor 1-2, pe terenul celor de la CS Făurei, cu golul decisiv încasat în al cincilea minut de prelungire. Oaspeţii au punctat, pentru 1-1, prin Drăgan (min. 56). Vălmărenii, care au acuzat condițiile de disputare ale partidei și maniera de arbitraj, au folosit următoarea formulă de echipă: Olaru - G. Popa, Antofe, V. Popa, Hilohi - Murgoci (eliminat), Ignat - Năpârlică, Partenie, Afteni - Spânache. Au mai intrat: Matei, Drăgan și Iacob.

Ultima etapă a sezonului regulat din Liga a III-a se va disputa vineri, 30 aprilie.

Citit 2040 ori Ultima modificare Duminică, 25 Aprilie 2021 19:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.