Gălățenii, la al treilea succes

Gălățenii, la al treilea succes
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Eșalonul al doilea de rugby seniori se află în plină desfășurare, în weekend având loc meciurile etapei a treia. Echipa gălățeană CS Municipal a avut un parcurs foarte bun, înregistrând numai victorii - toate la scor! După 76-7 cu Gura Humorului, a fost 40-21 cu CSU Arad, iar acum tot o victorie categorică, 55-6, cu CSU Alba Iulia. Realizatorii celor 55 de puncte au fost: Lăcătuș - trei încercări (eseuri), Partenie - două, Bisceanu - două, Nistor și Dănăilă - câte una. La acestea, se adaugă cinci transformări, care i-au aparținut lui Partenie.

În urma ultimelor rezultate, în fruntea clasamentului se află CSM Galați, cu 15 puncte, urmată de RC Bârlad (14 puncte) și Știința Petroșani, care a pierdut momentan legătura cu podiumul, prin înfrângerea de la Bârlad, 20-25.

În următoarele etape, gălățenii vor avea următorii adversari: Știința Petroșani (deplasare), CS Năvodari (acasă), RC Bârlad (deplasare), Grivița București (acasă) și CSM Suceava (deplasare). Runda viitoare va avea loc pe 8-9 mai.

Citit 1361 ori Ultima modificare Marți, 27 Aprilie 2021 20:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.