Meciuri europene pentru echipele românești

Meciuri europene pentru echipele românești
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Trei echipe românești vor evolua, astăzi, în turul secund (manșa tur) al competiției Europa League Confference. Este vorba despre FCSB, care va juca pe teren propriu cu Sahtior Karagandy (Kazahstan), CS Universitatea Craiova, ce se va deplasa în Albania pentru meciul cu Laci, plus Sepsi Sf. Gheorghe, tot în deplasare, cu Spartak Trnava. Craiova și Sepsi vor juca de la ora 20,00, iar FCSB de la 21,00. 

În cazul în care cele trei echipe se vor califica în faza următoare, se cunosc deja potențialii adversari. FCSB ar urma să joace în compania celor de la Kolos Kovalivka (Ucraina), formație direct calificată în turul al treilea preliminar al competiției. Sepsi, dacă va trece de slovacii de la Spartak, va juca în faza următoare cu învingătoarea dintre Sutjeska (Macedonia de Nord) și Maccabi Tel-Aviv (Israel), în vreme ce Universitatea Craiova va da peste Anderlecht dacă va trece de Laci, conform tragerii la sorți ce a avut loc la începutul acestei săptămâni. 

Altfel, CFR Cluj, o altă echipă de club din România a reușit să facă un pas important pentru calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, care s-a impus, scor 2-1, pe terenul celor de la Lincoln (Gibraltar). Returul este programat săptămâna viitoare la Cluj, pe terenul CFR-ului.

Citit 975 ori Ultima modificare Joi, 22 Iulie 2021 16:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.