United, confirmată de UEFA în Liga Campionilor

United, confirmată de UEFA în Liga Campionilor
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Echipa gălățeană de futsal United va juca în ediția 2021 - 2022 a Ligii Campionilor, ca urmare a retragerii din toate competițiile ale celor de la Imperial Wet, fapt confirmat de către forul european organizator (UEFA) prin programarea echipelor pentru tragerea la soriți, printre care și gruparea gălățeană. Astfel, United va porni în competiție direct în runda principală, fără să fie nevoită să joace în tururi preliminare, alături de alte 21 de echipe, printre care și Barcelona, Sporting sau Kairat Almaty, ultima fiind și cea care a eliminat-o pe United în ediția precedentă a Ligii Campionilor.

Citit 428 ori Ultima modificare Joi, 22 Iulie 2021 16:52

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro