Oțelul și Liești, amicale înaintea duelului direct

Oțelul și Liești, amicale înaintea duelului direct
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Cele două formații din al treilea eșalon au susținut noi teste de verificare înaintea meciului din "Cupa României".

Oțelul a reușit să o învingă, scor 3-1, pe Viitorul Ianca, într-o partidă disputată sâmbătă după-amiază, la Galați, pe terenul roș-alb-albaștrilor. Golurile gălățenilor au fost reușite de Jardan, Cîrjan și Tănase, ultimul reușind un gol de kinogramă, cu o execuție spectaculoasă, din prima, de la circa 25 de metri, direct în vinclul porții adverse. În repriza a doua, Farcaș a primit roșu direct, însă a fost permisă introducerea unui alt jucător în locul său.

Partida a fost la discreția trupei pregătite de Dorinel Munteanu, antrenor care s-a declarat mulțumit de ceea ce a văzut la echipa sa, dar care, totodată, așteaptă și noi întăriri până la startul sezonului.

”A fost un test reușit, sunt mulțumit că am reușit să câștigăm și aveam nevoie de acest lucru înainte de primul meci oficial al sezonului, cel din Cupă, cu Lieștiul. Nu știu dacă săptămâna viitoare, dar până la startul sezonului mai aștept câțiva jucători noi”, a spus Munteanu.

Oțelul a evoluat în formula: Uțiu – Farcaș, Sîrghi, Cojocaru, Niculae – Vaștag, Jardan – Demian, Badea, Nica – Cîrjan. Au mai intrat: Ursu, Rus, Mereuță, Dobre, Cireș, Nedelea, Angheluță și Tănase.

Mijlocașul Ionuț Neagu n-a putut fi folosit în acest joc din cauza unei ușoare accidentări, dar va putea fi apt pentru următoarele partide.

Lieștiul, prima înfrângere din amicale

Sporting a primit vizita unei colege de eșalon, Sporting Juniorul Vaslui, meci în care a înregistrat primul eșec din pregătiri. ”A fost un amical reușit, cu un adversar bun, care ne-a ridicat multe probleme. Și de astfel de jocuri avem nevoie în perioada pregătirilor”, ne-a declarat Dorinel Matei, președintele clubului.

Echipa gazdă și-a creat multe oportunități de a marca prin Iancu, Țicămucă și Al. Stan, dar niciuna valorificată. Irosit a fost și un penalti, executat de Grigoraș și parat de goalkeeperul advers. Antrenorul Ionuț Niculcea a trimis în teren două formule de echipă: Vădeanu – Ștefănescu, Voicu, Maftei, Năstase – Munchiu, Crihană – Stan, Zărnescu, Bârlădeanu – Mihu. A doua variantă: A. Brăneț – Hodorogea, Cucu, Dima, Drăgan – Chiriac, Grigoraș – Iancu (Milea), Iftimie, Călin – Țicămucă.

În această săptămână lieștenii vor susține două jocuri: miercuri, în "Cupa României", cu Oțelul (ora 17,30, pe teren propriu) și sâmbătă un nou amical, la Odobești, cu Aerostar Bacău.

Citit 2030 ori Ultima modificare Duminică, 08 August 2021 23:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.