Înfrângere în primul meci de verificare
Foto: Sportul Ilustrat

Înfrângere în primul meci de verificare
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Fetele de la CSM Galaţi au efectuat multe sesiuni de antrenamente până acum, iar din această săptămână au trecut și la meciuri amicale.

Handbalistele CS Municipal Galați se află în febra pregătirilor pentru noul sezon al Diviziei A (eșalonul al doilea). După mai multe antrenamente, ieri au susținut primul joc de verificare din actuala campanie a pregătirilor. Parteneră le-a fost o colegă de eșalon - CSM Slobozia, și ea fostă participantă în „Liga Florilor“. Antrenorul Relu Druțu are drept obiectiv în această perioadă omogenizarea echipei cu jucătoare provenite din două grupări - cele care au rămas la Galați după retrogradare, plus un grup de nouă fete promovate de la junioarele clubului. Întâlnirea și-a atins scopul și utilitatea și s-a încheiat cu succesul oaspetelor: 31-29 (14-14). La gălățence au evoluat 16 din cele 19 jucătoare din lot: Andreea Merlă, Raluca Tănasă și Roxana Ivanov au fost indisponibile pentru acest joc.

Iată jucătoarele care au putut fi văzute la lucru în meciul cu Slobozia: Ana Maria Micu, Nicoleta Petrea și Bianca Aron (portari) - Cristina Andrița, Mădălina Conache, Daniela Corban, Nikolina Knezevici, Ana Maria Lopătaru, Cristina Marcu, Andreea Prescură, Mălina Bichir, Iulia Eiler, Iulia Sava, Liliana Ticea, Mădălina Mureș și Iasmina Ichim.

A arbitrat cuplul gălăţean Basso/Tofan.

Cele două echipe se vor întâlni din nou mâine, într-o partidă revanșă, programată la Slobozia.

Retrogradarea din sezonul precedent din „Liga Florilor“ a produs și efecte pozitive la nivelul lotului gălăţean, media de vârstă a scăzut, iar cele mai talentate junioare din propria pepinieră se regăsesc deja la nivelul primei echipe.

Transfer pentru promovare

Conducerea CSM Galați a oficializat și primul transfer în lotul de jucătoare de la echipa de handbal, în persoana pivotului Mădălina Mureș. În vârstă de 27 de ani, aceasta este din Brăila și a mai jucat în ultimele cinci sezoane pentru SCM Gloria Buzău și CS Activ Prahova Ploiești.

"Am găsit o echipă tânără care își propune ca obiectiv promovarea, fiind și aproape de casă mi-a fost ușor să accept să vin. Am găsit un lot format pe jumătate din junioare, cumva m-am integrat deja destul de bine, dar sper ca în viitor să ne înțelegem din ce în ce mai bine, atât pe teren, cât și în afara lui. Ca să promovăm, avem nevoie de ambiție, voință și multă muncă, astfel vom putea reuși chiar dacă și celelalte echipe cu același obiectiv s-au întărit“, a spus Mădălina Mureș.

Prin aducerea Mădălinei, gruparea gălățeană a acoperit postul de pivot cu o jucătoare experimentată, cealaltă jucătoare ce poate evolua pe acest post fiind Mădălina Conache.

Citit 1374 ori Ultima modificare Joi, 19 August 2021 00:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.