Weekend plin în fotbalul gălățean
Foto: Sportul Ilustrat

Weekend plin în fotbalul gălățean
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Iubitorii de fotbal din judeţul nostru vor putea rămâne conectați la sportul rege în această pauză competițională provocată de meciurile echipelor naționale, pentru că în ligile a III-a și a IV-a sunt programate noi runde.

În acest sfârșit de săptămână sunt programate meciurile din Liga a III-a, dintre care se remarcă partidele Oțelul - Sportul Chiscani și CS Făurei - Sporting Liești. Oțelul are de luat o revanșă în fața propriilor suporteri, după ultimele două rezultate, considerate dezastruoase de o parte dintre fani. A fost 0-1 în "Cupa României" pe terenul rivalilor de la Dacia Brăila, iar apoi un debut total nefast de campionat, scor 1-2 pe terenul lieștenilor.

Pentru acest joc, managerul tehnic Dorinel Munteanu nu se va putea baza pe moldoveanul Demian, extrema gălățenilor primind cartonaș roșu spre finalul meciului de la Liești, din etapa trecută.

Se așteaptă o victorie la un scor categoric, mai ales că la precedenta întâlnire dintre cele două echipe de la Galați a fost 7-0 pentru Oțelul. Cei de la Chiscani au făcut, totuși, un meci bun în prima etapă, pierzând la limită, scor 0-1, contra celor de la CSM Focșani, o altă candidată la promovare.

La Oțelul arbitrează o brigadă din Botoșani, cu Andrei Baciu la centru.

Lieștiul merge la victorie

Sporting Liești este încrezătoare în șansele sale, după 2-1 cu Oțelul în prima etapă, astfel că merge la CS Făurei cu gândul la toate cele trei puncte. Așa au stat lucrurile și în sezonul trecut, când lieștenii au luat patru puncte din cele șase puse în joc: 1-1 acasă și 2-1 la Făurei. În cursul acestei săptămâni s-au derulat antrenamentele obișnuite, cu prezența tuturor jucătorilor. Antrenorul Cristi Brăneț va trimite în teren "unsprezecele" cu cel mai bun potențial. Desigur, nu vor lipsi experimentații Bârlădeanu, Crihană şi Milea ori tinerii Năstase, Călin, Ţicămucă, Maftei şi Murgoci.

La Făurei va arbitra o brigadă din Iași, cu Gabriel Mihuleac la centru.

Start în Liga a IV-a

Duminică, de la ora 12,00, sunt programate primele meciuri din acest sezon al Ligii a IV-a. Programul se prezintă astfel: Avântul Drăgănești - Victoria Independența (arbitru Cristian Dragomir, observator Cristian Lupoaie), Unirea Braniștea - ACS Covurluiul Tg. Bujor (Alexandru Perju / George Bedreagă), Voința Cudalbi - Agrostar Tulucești (Gabriel Mihai / Aurel Brașoveanu), Quantum Club Galați - Muncitorul Ghidigeni (Ionuț Cojocaru/ Costache Ciubotariu) - terenul "Dunărea II", ora 16,30, Viitorul Umbrărești - Gloria Ivești, ora 17,00 (Ionuț Constantinescu/ Adrian Stanciu). Avântul Vânători are etapă liberă.

Citit 1289 ori Ultima modificare Vineri, 03 Septembrie 2021 23:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.