Abundență de goluri pentru echipele gălățene

Abundență de goluri pentru echipele gălățene
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Splendide victorii pentru Oțelul și Sporting. Cele două echipe gălățene din al treilea eșalon fotbalistic au câștigat meciurile din runda a doua.

Motivați mai mult ca niciodată în fața unui adversar modest, jucătorii de la Oțelul aveau să le demonstreze propriilor fani că înfrângerile de la Brăila și Liești au fost pur întâmplătoare. În afară de emoțiile de la 0-0, când portarul Ursu a luftat la o pasă primită de la Ghiocel ce putea duce la un autogol, Oțelul a dominat categoric partida, iar golul a plutit în aer la fiecare acțiune la poarta adversă. A fost 8-0 până la urmă, dar putea să fie chiar mai mult, dacă ar fi fost concretizate mai multe dintre ocaziile create.

Neagu a deblocat tabela cu un șut din afara careului, după ce tot el recuperase mingea din piciorul unui adversar. Moldoveanul Jardan a marcat un hat-trick, iar Crîcimar, alt moldovean, a reușit o dublă. Au mai marcat Vali Niculae, după o acțiune personală extrem de spectaculoasă, dar și juniorul Alejandro Râpan (16 ani), chiar la debut.

Oțelul a evoluat în formula: Ursu - Rus, Yabre, Ghiocel, Niculae - Jardan, Neagu, Cireș - Cisotti, Cîrjan, Nica. Au mai intrat: Crîcimar, Mereuță, Râpan, Dobre și Vaștag.

Dorinel Munteanu, managerul tehnic al echipei, i-a schimbat destul de devreme pe Nica și Cîrjan, pentru a fi sigur că-i va avea la dispoziție la derbiul de vineri, cu Aerostar Bacău, formație ce a remizat în weekend la Focșani, scor 1-1, cu CSM.

"A fost un meci reușit, puteam să marcăm și mai mult. Mă bucur că am avut parte de un joc reușit la primul meci oficial pe propriul stadion de la revenirea la Oțelul. Aș vrea să-i felicit pe cei de la Chiscani, pentru că, în ciuda înfrângerii, încearcă să joace fotbal și formează o echipă frumoasă", a spus Munteanu.

Lieștenii, trei puncte la Făurei

Meciul CS Făurei - Sporting Lieşti a fost unul spectaculos, disputat cu multă ardoare și cu șapte goluri în total. Scorul a fost 4-3 pentru lieșteni, care au evoluat fără complexe.

"Am plecat la acest meci cu gândul unui rezultat bun și a ieșit o victorie spectaculoasă. Băieții s-au autodepășit, având în acest început de sezon evoluții excelente", ne-a spus Dorinel Matei, președintele clubului din Lieşti.

Bârlădeanu a fost MVP-ul partidei, cu două goluri (unul din penalti) şi o bară. Ceilalți doi marcatori au fost Alexandru Stan și Andrei Călin. Scorul a evoluat astfel: 1-0, 1-2, 2-3, 2-4 și 3-4, tabela ar fi putut arăta o diferență mult mai clară, după ocaziile avute.

Echipa aliniată de oaspeţi: A. Brăneț - Iancu, Voicu, Maftei, Năstase - Munchiu, Crihană - Stan, Mihu, Călin - Bârlădeanu. Au mai intrat: Grigoraș, Chiriac, Țicămucă și Milea.

Sporting și Metalul Buzău au acumulat maximum de puncte (șase), iar în etapa a treia, la Liești, va fi confruntarea directă dintre cele două formații, într-un prim derbi al sezonului.

Citit 1734 ori Ultima modificare Luni, 06 Septembrie 2021 03:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.