Gălăţeanca Andreea Adam a devenit antrenor emerit

Gălăţeanca Andreea Adam a devenit antrenor emerit
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

"La propunerea Federației Române de Dans Sportiv, ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, a acordat recent titlul de antrenor emerit pentru rezultatele deosebite obținute doamnei Andreea Maria Adam", anunţă, într-o postare pe pagina sa de Facebook, Ministerul Tineretului și Sportului.

Andreea Adam este un nume cunoscut cititorilor ziarului "Viaţa liberă". Potrivit ministerului, și-a început activitatea ca sportiv la vârsta de cinci ani, iar la 16 ani a devenit antrenor. Mai apoi a fost arbitru naţional și internațional, doctor în Știinţa Sportului și Educaţiei Fizice.

"A reprezentat România împreună cu sportivii pe care i-a antrenat la 23 de ediții ale campionatelor mondiale, nouă campionate europene, un campionat sud-european și o balcaniadă. Are în palmares, ca antrenor, şapte medalii de argint la campionatele mondiale, patru la campionatele europene și o medalie la balcaniadă, patru medalii de bronz la campionatele mondiale și patru la campionatele europene. În istoricul de participare se află și Campionatul European și Sud-European pe echipe, la ambele competiții fiind cucerite medalii de aur", precizează Ministerul Sporturilor.

Citit 2167 ori Ultima modificare Vineri, 08 Octombrie 2021 10:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.