Pandemia a dereglat programul Oțelului

Pandemia a dereglat programul Oțelului
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Gruparea gălățeană are de suferit de pe urma numărului mare de cazuri de infectați cu coronavirus. După ce trei jucători au fost testați pozitiv și vor sta în izolare două săptămâni, meciul cu CS Făurei a fost amânat.

Numărul mare de testați pozitiv din rândul echipei CS Făurei a făcut ca meciul pe care Oțelul îl avea de disputat sâmbătă după-amiază, pe teren propriu, să fie amânat. Acesta se va juca la o dată ulterioară, într-o etapă intermediară.

Dincolo de faptul că se încarcă programul de meciuri, problemele Oțelului continuă prin prisma faptului că trei jucători din propria curte, Nica, Yabre și Uțiu, au fost, de asemenea, testați pozitiv cu COVID-19. Nica este cel mai important jucător din punct de vedere ofensiv, iar Yabre a fost liderul defensivei în acest sezon, în vreme ce Uțiu era alternativă pentru poarta gălățenilor. Cei trei vor sta în izolare vreme de două săptămâni, astfel că vor rata și meciul cu Metalul Buzău, din etapa viitoare, o contracandidată la locurile de play-off.

"Nu avem ce să facem în privința acestor lucruri, vedem cu toții ce se întâmplă peste tot în țară. Sigur că ne va fi mai greu în condițiile actuale, dar trebuie să avem puterea să ne adaptăm la orice situație și să reușim să ne îndeplinim obiectivul pentru fiecare meci în parte", a spus managerul general Cristian Munteanu, referitor la situația creată.

După meciul de la Buzău, gălățenii vor juca pe teren propriu, în ultima etapă din tur, cu CSM Rm. Sărat.

Sporting Liești, la prima înfrângere

Etapa a șaptea nu a mai fost favorabilă pentru liderul celei de-a doua serii, care a fost nevoit să părăsească învins terenul de la Bacău. Meciul cu localnicii de la Aerostar a avut multe momente de echilibru, însă istoria s-a scris în minutul 65, când o nesincronizare în defensiva oaspeților a fost valorificată pentru trei puncte, scor final 1-0.

În prima repriză, Sporting a avut mai multe ocazii, cu Crihană la un pas de gol (minge scoasă de pe linia porții), în situații favorabile mai aflându-se Alexandru Stan și Călin. După golul primit, Sporting s-a instalat definitiv în ofensivă, a obținut mai multe cornere și faze periculoase, rămase însă nefructificate.

Echipa aliniată: A. Brăneț - Iancu, Voicu, Maftei, Năstase - Munchiu, Crihană - Stan, Țicămucă - Bârlădeanu, Călin. Au mai intrat: Cucu, după o pauză de șase etape, Grigoraș şi Chiriac.

În penultima etapă a turului, lieștenii vor juca acasă cu Viitorul Ianca.

În celelalte meciuri ale etapei: CSM Focșani - Metalul Buzău 1-1, Sportul Chiscani - Dinamo Bacău 0-2 și Viitorul Ianca - CSM Rm. Sărat 2-7.

Lieștiul rămâne pe primul loc, cu 16 puncte, urmată de CSM Focșani - 14 p și Metalul Buzău - 13 p. Oțelul se află pe locul al patrulea, cu 12 puncte și un meci mai puțin disputat, la egalitate de puncte cu echipa de pe locul cinci - Aerostar Bacău.

Citit 1553 ori Ultima modificare Marți, 12 Octombrie 2021 01:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.