Noi confruntări pentru Oțelul și Sporting Liești

Noi confruntări pentru Oțelul și Sporting Liești
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Cele două echipe din județul nostru vor juca astăzi noi meciuri, ambele fiind în cursă pentru îndeplinirea obiectivelor. Oțelul vrea să încheie pe primul loc sezonul regulat, iar cei de la Sporting Liești au misiunea de a se califica în play-off.

După câteva sincope în startul sezonului, cei de la Oțelul par a se fi stabilizat și au devenit principalii favoriți la promovarea în Liga a II-a dintre echipele aflate în seriile I și a II-a. Gruparea roș-alb-albastră vine după o serie de șapte victorii consecutive, toate la diferență de cel puțin două goluri, astfel că este îndreptățită să creadă că va încheia prima, cel puțin la capătul sezonului regulat. Cu toate acestea, trupa pregătită de Dorinel Munteanu nu-și permite pași greșiți în deplasarea din această etapă, sâmbătă, ora 14.00, cu Viitorul Ianca, pentru că echipa de pe locul al doilea, CSM Focșani, e la doar un punct diferență.

"Sigur că ne dorim să încheiem pe primul loc sezonul regulat, iar asta înseamnă că trebuie să ne câștigăm toate jocurile, începând cu cel de la Ianca. Va fi un meci mai greu decât pare la prima vedere, pentru că toți adversarii se mobilizează suplimentar când joacă împotriva noastră. Am discutat cu băieții și sunt convins că am reușit să-i fac să înțeleagă importanța partidei, să nu cumva să ne subestimăm adversarul, pentru că nu este cazul. Noi trebuie să ne facem jocul nostru și să câștigăm toate cele trei puncte", a spus Dorinel Munteanu, managerul tehnic al Oțelului.

În afară de Demian, accidentat, tot lotul este valid pentru meciul de la Ianca. De altfel, e de așteptat ca moldoveanul să absenteze și în următoarele două partide, ultimele două din 2021 pentru gălățeni.

Partida va fi oficiată la centru de Valentin Porumbel (Călărași), un arbitru care a mai fost delegat la meciuri ale Oțelului.

Derbi de clasament la Liești

După amânarea meciului cu Metalul Buzău, din etapa precedentă, lieștenii joacă, astăzi, pe teren propriu, cu CSM Rm. Sărat. Gazdele au doi indisponibili, depistați pozitiv la testul Covid și aflați în carantină. În tur a fost 1-1, iar astăzi este un derbi pentru ocuparea unui loc în primele patru. Înaintea acestei runde, Sporting Liești se află pe locul al treilea, iar CSM Rm. Sărat pe al patrulea. Arbitrează o brigadă din Iași, cu Vlad Băban la centru.

În acest an, Sporting mai are de susținut două partide, cu Dinamo Bacău și Sportul Chiscani, ambele în deplasare, astfel că disputa de astăzi va fi ultimul joc pe teren propriu din 2021.

Pe lângă cele două meciuri ale echipelor gălățene, tot astăzi se mai joacă CSM Focșani - Dinamo Bacău și Sportul Chiscani - Metalul Buzău, în vreme ce meciul Aerostar Bacău - CS Făurei s-a disputat ieri.

Citit 2281 ori Ultima modificare Vineri, 19 Noiembrie 2021 23:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.