Final de sezon la rugby

Final de sezon la rugby
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

RUGBY. În eșalonul al doilea de rugby seniori - Divizia Națională, duminică, se dispută jocurile ultimei etape a actualului sezon. Echipa CSM Galați va evolua pe teren propriu în compania celor de la CSM Bucovina Suceava. În tur a fost 72-8 pentru gălățeni. Meciul are loc la Stadionul "Municipal"(fostul "Gloria"), de la ora 11:00.

HANDBAL. În Divizia A de handbal masculin, CSU Galați se deplasează la Piatra Neamț, pentru întâlnirea cu HC Pietricica.

ARBITRAJ. La meciul de duminică, din Liga I de fotbal, CS Mioveni - Sepsi, a fost delegat gălățeanul Liviu Ciubotariu, în calitate de observator. În al doilea eșalon, Ionuț Constantinescu va arbitra meciul dintre Dunărea Călărași și Dacia Unirea Brăila, iar la partida derbi Petrolul - "U" Cluj va fluiera Adrian Viorel Cojocaru.

LUPTE. La Tecuci, în organizarea Clubului Vyp Guard, are loc astăzi ultima competiție de lupte din acest an. Întrecerile au loc sub genericul "Cupa Moș Crăciun", la ele anunțându-și prezența luptători din Iași, Onești, Rapid București și, bineînțeles, din orașul gazdă. Vor avea loc meciuri la categoriile de vârstă 10-23 ani.

Citit 694 ori Ultima modificare Duminică, 05 Decembrie 2021 12:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.