Ultimele evenimente din 2021 de la Galați

Ultimele evenimente din 2021 de la Galați
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Trei echipe gălățene au rămas angrenate în competițiile ce vor avea loc în perioada următoare, acestea fiind ultimele ce vor organiza astfel de evenimente în orașul nostru pe final de an.

Volei, baschet și hochei pe gheață este oferta rămasă în ultima jumătate de lună pe care gălățenii o pot încă savura în Sala Sporturilor sau la Patinoar. Cele mai multe meciuri le are de disputat echipa de baschet, angrenată în Liga Națională masculină și în "Cupa României". Mai întâi, trupa pregătită de Florin Nini va juca două partide de campionat, la Sala "Dunărea", contra celor de la Rapid București (sâmbătă, ora 18:00) și Steaua (miercuri, 22 decembrie). Apoi, gălățenii vor mai organiza un meci pe teren propriu, pe 30 decembrie, în penultima zi a acestui an. Va fi manșa retur a fazei sferturilor de finală ale "Cupei României", cu Athletic Constanța, la trei zile distanță după duelul din deplasare.

Hocheiul va trage cortina peste meciurile de campionat de la Galați din acest an chiar în această săptămână. Gălățenii vor fi gazdele a două meciuri mai mult decât interesante, joi și vineri, cu SC Miercurea Ciuc. CSM Galați nu s-a descurcat prea grozav până acum în acest sezon, iar meciurile cu cei de la Miercurea Ciuc sunt prilejul perfect de a lăsa o impresie bună fanilor gălățeni înainte de Anul Nou.

Campionii de la Arcada, ultima reprezentație

Astăzi, au loc meciurile ultimei etape a turului Diviziei A1 la volei masculin. Campionii de la CSM Arcada vor juca pe teren propriu cu "U" Cluj și vin cu nouă victorii la activ în palmaresul la zi. "Și în acest meci ne dorim să realizăm un joc bun, bineînțeles să obţinem și victoria, care să ne mențină pe prima poziție în clasament. Nu avem voie la niciun pas greșit, pentru că echipele bucureștene Dinamo și Steaua stau la pândă, aflându-se la mică distanță de noi (n.r. - un punct, respectiv, două). Clujenii vor juca fără niciun fel de presiune, așa că ar putea să ne ridice unele probleme. Misiunea noastră este să ne facem jocul obișnuit, iar astfel vom putea învinge", ne-a declarat prof. Sergiu Stancu, antrenorul gălățenilor.

Echipa noastră s-a antrenat normal, cum o va face și după acest joc, până în preajma Sărbătorilor Crăciunului. Pentru meciul de astăzi este mobilizat întregul lot de 14 jucători, fiecare fiind pregătit să intre pe teren pe parcursul partidei. Desigur, din "sextetul" de bază nu vor putea lipsi Raici, Bala, Talpă, iar ceilalți vor fi pregătiți în orice moment al jocului pentru a contribui la un nou succes.

Întâlnirea este programată astăzi, de la ora 17:00, la Sala Sporturilor "Dunărea" și va putea fi urmărită de la fața locului de către amatorii voleiului care îndeplinesc condițiile sanitare impuse. Va arbitra un cuplu din Piatra Neamț, Octavian Diaconița - Cristian Ouatu.

În celelalte meciuri ale acestei runde se va juca astfel: Știința Explorări Baia Mare - SCMU Craiova, VM Zalău - Titanii București, Dinamo - Rapid, Unirea Dej - Știința București și Steaua - Timișoara.

Citit 1409 ori Ultima modificare Marți, 14 Decembrie 2021 23:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.