Oţelul are urgent nevoie de oameni în ofensivă

Oţelul are urgent nevoie de oameni în ofensivă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Echipa lui Dorinel Munteanu a scăpat ieri de caniculă, pentru o vremea ceva mai suportabilă de la munte * În Poiana Braşov, Oţelul are numai un vârf de atac - pe Marius Pena * Astăzi ar urma să ajungă şi Robert Elek, iar tehnicianul formaţiei gălăţene mai aşteaptă până mâine un fotbalist pentru compartimentul ofensiv *

Lotul deplasat la munte

·    Portari: Abraham, Baotici, Grahovac;

·    Fundaşi: Cârjă, Cojoc, Costin, Cucu, Ilie, Perendija, Petean, Râpă, Sălăgeanu, Sârghi, Sipovici;

·    Mijlocaşi: Antal, Buş, Gârleanu, Giurgiu, Ibeh, Iorga, Levnaici, Neagu, Ochiroşii, Paraschiv, Viglianti;

·    Atacanţi: Elek, Pena (FOTO).

„Cine n-a urcat, vine pe jos!”

„Oţelarii” au fugit ieri de canicula din Galaţi spre munte, antrenorul Dorinel Munteanu intuind parcă, luna trecută, când a înjghebat programul de pregătire, că la mijlocul lui iunie se va instala cuptorul la malul Dunării.

„Fugim spre o zonă mai răcoroasă, la munte nu poate fi la fel de cald ca aici. Sper să fie o perioadă de pregătire foarte bună, aştept multe de la băieţi”, a spus tehnicianul înainte de a urca în autocar.

Munteanu a făcut şi puţină poliţie la plecarea spre cartierul de lux al Braşovului: „Este toată lumea? Lipseşte cineva? Dacă a rămas vreunul pe dinafară, asta este, vine pe jos!”

„Toţi să demonstreze că pot”

Munti a luat cu el 26 de inşi, iar al 27-lea ar urma să ajungă astăzi în cantonamentul roş-alb-albaştrilor. Este vorba despre atacantul Robert Elek, care în ultimul an a jucat la FC Bihor Oradea, în liga secundă.

„Îl aşteptăm acolo, ştiu că a avut câteva zile libere de la clubul la care a activat ultima dată. Dintre cei noi, nimeni nu este sigur că va rămâne în lot, toată lumea trebuie să-mi demonstreze că poate să ne ajute în sezonul foarte important care va debuta luna viitoare”, a mai spus Dorinel care, până la venirea lui Elek, va avea un singur vârf de atac în lot - pe Marius Pena.

„Mai aşteptăm pe cineva”

Nikolici, Golocevac, Siminic, Miron, Hristian, Butoi şi Bermudez au rămas acasă şi se vor pregăti cu „satelitul”, unii dintre ei urmând să fie împrumutaţi la alte echipe.

În schimb, Munteanu susţine că astăzi sau, cel târziu, mâine se va mai caza un fotbalist cu caracter ofensiv în Hotelul „Piatra Mare”, acolo unde sunt deja gălăţenii.

„Nu vă pot spune despre cine este vorba, aşteptăm ca domnul preşedinte Marius Stan să bată palma cu el şi trebuie să-l şi vedem aici, printre noi”, a conchis antrenorul formaţiei dunărene de Liga I.

În altă ordine de idei, tratativele cu muntenegreanul Ivan Boşkovici sunt încă departe de finalizare, ex-iugoslavul având în continuare pretenţii salariale destul de mari.

Comentariu foto: Marius Pena este singura certitudine din atacul Oţelului

Citit 1302 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.