Dorinel Munteanu, tot mai încrezător în promovare

Dorinel Munteanu, tot mai încrezător în promovare
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Venit în vară să salveze o corabie aflată pe punctul de a se scufunda, noul manager tehnic al formaţiei Oțelul Galaţi a reușit să așeze lucrurile pe un făgaș normal.

Clasarea pe primul loc în serie la pauza de iarnă a asigurat ca această perioadă de vacanță să fie una liniștită pentru întreaga suflare gălățeană. Deloc liniștit, Dorinel Munteanu, managerul tehnic, s-a declarat mulțumit de realizările din prima parte a sezonului, cu dorința de a reuși mai mult în noul an.

"În mare parte, sunt bucuros pentru ce am realizat pe plan sportiv, deși pentru noi abia de acum începe greul. Știm cu toții că vor urma meciuri mai grele, fiindcă includem play-offul și barajele. Trebuie să ne impunem și să promovăm în Liga a II-a", a spus Munteanu.

Referitor la partea administrativă, Dorinel Munteanu încă nu e mulțumit de nivelul clubului, însă consideră că se fac pași în direcția potrivită.

"Pe plan administrativ, am făcut progrese, am încercat să creez stabilitate la club, să aibă jucătorii condiții cât mai bune pentru a se putea pregăti cât mai bine. Mai sunt probleme, cum toate echipele cred că au problemele lor, așa le avem și noi pe ale noastre. Per total, sunt mulțumit cu ceea ce am reușit până în momentul de față".

Adăscăliței, concurență pentru mijloc

Oțelul a reușit să se întărească în compartimentul median prin revenirea la Galați a lui Mihai Adăscăliței, ultima oară la Unirea Slobozia (Liga a II-a). Venirea sa creează concurență la mijloc, după ce Neagu - Cireș - Jardan a fost linia care s-a cristalizat în zona dintre apărare și atac. Adăscăliței a mai jucat pentru Oțelul în perioada în care gruparea roș-alb-albastră evolua în prima ligă.

Referitor la modificările de lot, Dorinel Munteanu a spus că vrea ca până la reunire sa aibă lotul complet. "Până revine echipa la antrenament, vreau să am lotul pus la punct. Ne așteaptă o perioadă de pregătire importantă, care poate defini întregul sezon. Nu vor fi multe schimbări în lot, dar vor fi atâtea cât să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul. Din păcate, a trebuit să și renunț la unii jucători, cu toate că se crease un grup unit, însă așa e în fotbal. Ca să putem să aducem alți jucători, a trebuit să renunțăm la cei care considerăm că nu ne pot ajuta, nu că n-ar fi jucători valoroși. Sunt mai multe echipe bune care se bat la promovare, dar pe noi ne interesează ce avem noi de făcut".

Reunirea Oțelului este programată pe 10 ianuarie, la baza proprie de pregătire. Pe lângă Adăscăliței, au mai fost anunțați oficial portarul Dur-Bozoancă și fundașul lateral, juniorul Robert Țică.

Citit 2932 ori Ultima modificare Joi, 06 Ianuarie 2022 01:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.